Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Май 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Май » 26 » Google до програмного забезпечення на Dell PCs
Google до програмного забезпечення на Dell PCs
Сан-Франциско - Google в четвер підтвердив давно rumored чутками угоду, яка зв'яже частину з його програмного забезпечення на Лощина Inc.'s персональні комп'ютери, забезпечуючи оперативному лідерові пошукача з іншою потенційно могутньою зброєю в його божевільній конкуренції з Корпорацією Microsoft.

"Це - дійсно велика угода для обох компаній", Google головний АДМІНІСТРАТОР Eric Schmidt повідомив в четвер на конференції Інтернетівської промисловості в Лас-Вегасі. "Це дуже добре для них і дуже добре для нас."

Фінансові терміни не були виявлені, вказівка що кількість, плачена, не велика достатньо, щоб зачепити, будь-яка з компаній' фінансує. Коли переговори між двома компаніями були вперше повідомлені приблизно чотири місяці тому, Google за повідомленнями розглядав платіж Лощини аж до $1 мільярда, щоб завантажити його програмне забезпечення за трирічний період.

Співпраця означає, що мільйони комп'ютерів Лощини залишать фабрики з програмним забезпеченням Google вже встановив, перевага, яка могла розширити використання продукції і забезпечити інше підвищення Google вже швидко, вирощуючи доходи.

Гірський Вигляд, Халіф.-based Google Inc. поки що здебільшого доведеться залежати від користувачів, що завантажують його програмне забезпечення з Інтернету.

Угода також могла притупити конкурентну перевагу Microsoft.

Посилено його операційною системою домінуючих Вікон і приводячи browser, Microsoft довго був провідною силою для дослідів обчислення більшість людей.

Але Google з'явився як серйозна загроза протягом минулого часу двох років, оскільки це скрутило масив популярної нової продукції для виконання всього від файлів пошуку на
комп'ютерних жорстких дисках до зберігання трека наступаючих подій.

Це відзначає другий раз за два тижні, що Навколо Скелі, заснована в Техасі Лощина має приєднався з компанією, яка представляє загрозу лідерові промисловості.

На останньому тижні, усесвітній найбільший комп'ютерний творець анонсував, це запустить використання деяких оброблювальних чіпів, зроблених Авансованим Мікро Пристрої Inc., який
струже далеко в частці ринку інтелівської Корпорації.

Лощина встановить робочий стіл Google шукають програмного забезпечення і його панелі інструментів, зберігаючи простір для пошукача в бічній групі Internet Explorer 6 browser Microsoft. Домашня сторінка на browser також програмуватиметься, щоб йти до веб-сторінка cobranded Лощиною і Google, забезпечуючи інший трамплін, щоб зображати рекламування.

"Це - по суті здане під ключ рішення для пошуку", Schmidt повідомив.

Google анонсував альянс на такий же день, що інший з його головних конкурентів, Yahoo Inc. (Nasdaq:YHOO - новини), урочисто відкрив обширну співпрацю з eBay Inc., оперативний аукціоніст - один з найбільших рекламодавців Google, але це захвилювалося недавнім розширенням пошукача в секретних внесеннях до списку і оперативних платежах.

Альянс Yahoo-eBay спочатку позбавив рішучості Google четвер інвесторів, але новини угоди Лощини забезпечили бальзам. Google розділяє придбано $1.74, щоб закритися в $382.99 на Фондовій Біржі Nasdaq, тоді ковзав 99 центів в розширеній торгівлі. Лощина розділяє рожевим 12 центів, щоб закритися в $24.30 на Nasdaq, тоді додав 9 центів в розширену торгівлю.

Переглядів: 1360 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 Bomonti  
0
A wonerdful job. Super helpful information.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz