Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Июль 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Июль » 27 » Доменну систему Інтернету можуть приватизовувати
Доменну систему Інтернету можуть приватизовувати
Вже незабаром контроль над доменним простором Інтернету може повністю перейти в приватні руки. В даний час доменний простір контролює некомерційна організація ICANN, яка, проте, підкоряється американському уряду. Це давно викликає критику з боку інших країн, які також хочуть брати участь в управлінні Інтернетом, який вже давно перетворився на глобальну систему обміну інформацією.

США довгий час чинили опір ідеї міжнародного контролю над доменним простором. Замість передачі функцій ICANN спеціальному комітету ООН, як пропонували деякі країни, в США вирішили передати управління доменами до приватних рук. Процес приватизації ICANN повинен завершитися до 30 вересня, хоча в Міністерстві торгівлі США можуть відсунути цю подію на пізніший термін.

Як повідомляє агентство Reuters, 27 липня в Міністерстві торгівлі США відбудеться нарада, на якій обговорюватиметься хід приватизації ICANN. Прихильники приватизації вважають, що передача ICANN в приватні руки дозволить зменшити вірогідність того, що країни за межами США вирішать використовувати власні кореневі сервери і встановлювати свої правила виділення імен. Це може привести до дроблення Інтернету на національні мережі і ускладнити обмін інформацією. Супротивники ж вважають, що перед передачею ICANN в приватні руки потрібно переконатися, що організація зможе протистояти тиску іноземних держав.

Джерело: http://www.a2k.org.ua/news.php?id=1076

Переглядів: 1532 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz