Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Июль 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Июль » 28 » Тиждень в огляді: Інтелівський "революційний стрибок"
Тиждень в огляді: Інтелівський "революційний стрибок"
Інтел святкував головну віху на цьому тижні, офіційно закривши книги про еру Pentium з його баркасом Дуету Ядра 2, компанія найбільш важливий продукт, щоб вийти за 13 років.

"Це не тільки покрокова зміна; це революційний стрибок", інтелівський головний АДМІНІСТРАТОР Поль Otellini повідомив в події баркаса в Santa Клара, Халіф., в четвер. Витримка хронометрують компанію вважав, що така подія в його
штаб-квартирі є тоді, коли, це вводить процесор Pentium в 1993.

Pentium йшов, щоб стати одним з промисловості комп'ютера більше всього визнав марки, хоча протягом часу, коли ринок PC був фракцією його поточного розміру.


"Я погоджую, що IE6 є сутичкою і не повинен використовуватися, але IE7 - дуже хороший browser, на параграфі з Firefox."
-- Читач CNET News.com

Баркас Дуету Ядра 2 прибуває, оскільки конкурент Просував Мікро Пристрої звужує пролом між двома компаніями з хорошим виконанням продукції для робочих столів і серверів.

В той же час, промисловість PC шукає підвищення після поганого фінансового кварталу і ще інша затримка в баркасі Microsoft Windows модифікації Перспективи.

З Windows Перспективою Microsoft, не готовою зробити появу поки 2007, промисловості PC потрібний інтелівський тонізуючий засіб.

І поки Редмонд продовжує дивитися у напрямі баркаса Перспективи, це також витратило значне зусилля на його Zune-фірмового гравця MP3. В четвер, компанія повідомила, що це планує витрачати сотні мільйонів доларів, щоб зловити аж до Apple Computer в бізнесі музики, але чекає, що зусилля займає декілька років.

Гігант програмного забезпечення планує мати одного гравця музики в США цього року, розширюючись в інших пристроях і регіонах наступного року, Роббі Bach, президент Розваги і Розділення Пристроїв в Microsoft, говорив у фінансових аналітиках компанії, засідання в Редмонд.

"Ми подумуємо про це в сотнях мільйонів доларів інвестицій" за декілька років, Bach повідомив. "Це - що-небудь це збирається займати час. Це не шестимісячна ініціатива."

Microsoft підтвердив плани для його Zune-фірмового гравця і обслуговування на останньому тижні, але запропонував мізерні деталі після факту, що це матиме важко заснованого на їзді гравця музики з вбудованим
зв'язком Wi-Fi на ринку цього року.

IE 7 tagged 'високий пріоритет'
Також в зустрічі аналітика, Microsoft головний АДМІНІСТРАТОР Стів Ballmer повідомив, що це його компанія рухається швидко, щоб створити продукцію, яка може бути вкладена засоби нашими ерами і подана до столу через Інтернет.

Програмне "забезпечення стає обслуговуванням", Ballmer повідомив у фінансовому аналітику компанії, відповідному тримається тут. "Охоплюючи рекламування і засновані на підписці моделі і засноване на Інтернеті
постачання через Microsoft асортимент виробів - важлива частина того, що ми зробимо.

Ballmer прирівняв Microsoft до multicore процесора, сказавши, що компанія пробує додати два нові ядра, розвагу і Інтернетівські послуги, до його існуючих ядер, робочого столу і серверного програмного забезпечення.

Тим часом, компанія планує автоматично штовхнути Internet Explorer 7 до користувачів Windows XP, коли модифікація browser готова пізніше цього року.

IE 7 буде доставлений в четвертому кварталі як "висока пріоритетна" модифікація через Автоматичні Модифікації в Windows XP, Gary Schare, Microsoft директор IE управління продукту, говорив у вівторку інтерв'ю. Автоматичні Модифікації - особливість Windows зазвичай використовував для модифікацій безпеки, але Microsoft має також використовував це, щоб
штовхнути його WGA Повідомлення інструменту антипіратства.

"Виправдання, звичайно, - істотні збільшення безпеки в IE 7", Schare повідомив. Microsoft рекомендує, щоб всі користувачі Windows встановили новий browser, коли він відправляється, він додав.

Переглядів: 1007 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz