Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Июль 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Июль » 31 » Google відкрив хостинг для проектів з відкритим кодом
Google відкрив хостинг для проектів з відкритим кодом
Компанія Google запустила новий проект - сховище коду вільно розповсюджуваних програм. Сервіс Project Hosting діє в рамках сайта Google Code, на якому до останнього часу публікувався код розроблених у Google відкритих програм і програмних інтерфейсів.
Користувачі хостинга можуть розміщати похідники своїх програм, відслідковувати версії, координувати роботу над кодом і т.д. Втім, багатьох можливостей, реалізованих у тому ж SourceForge у сховище Google не буде. Наприклад, учасникам не надається веб-хостинг, тобто в проектів немає своїх сторінок, відкіля можна скачати останні версії програми, хоча в майбутньому, можливо, з’явиться функція завантаження файлів.

Крім того, розмістити на серверах Google можна тільки код, випущений під одною із семи ліцензій: Apache License, Artistic License, GNU GPL, Lesser General Public License (LGPL), Mozilla License, BSD License і MIT License. У Google таке обмеження пояснюють бажанням підтримувати тільки найбільш популярні і перевірені часом ліцензії. Крім того, назви проектів у Google Project Hosting не повинні збігатися з проектами з SourceForge. Для забезпечення цього кожен проект проходить перевірку.

Трохи раніше Google схожий на SourceForge проект запустила і Microsoft. Через сайт CodeFlex вона поширює власні продукти, випущені в рамках ініціативи Shared Source і розміщає програми сторонніх розроблювачів.

За матеріалами: www.compulenta.ru

Переглядів: 1057 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz