Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 3 » Firefox, 'недостатньо агресивний'
Firefox, 'недостатньо агресивний'
Firefox підписав угоду розповсюдження з Real Networks після удару 200 мільйонів завантажують марку, але аналітики вважають, що це повинно робити більше...

Mozilla повинен штовхати browser Firefox навіть агресивніше в ринку підприємства, старший аналітик сказав ВЕЛИКОБРИТАНІЮ ZDNet.

Популярний відкритий початковий browser вражають 200 мільйонів завантажують межову віху на цьому тижні. Описуючи поріг як "хороший психологічний бар'єр в термінах номерів, але не більше ніж, що", RedMonk аналітик керівника Джеймс Governor повідомив, що редакція наступної
операційної системи Microsoft, що насувається, буде критичним випробуванням для Firefox.

"Проба на кислу реакцію дійсно збирається бути хвилею Перспективи в майбутньому році і чи вони можуть дійсно виграти підтверджену частку, коли Microsoft повертається з повністю об'єднаним набором [Інтернет] компонентів, як наприклад Microsoft Живуть", Губернатор повідомив в четвер.

Він свідчив, що Фонд Mozilla, який поширює Firefox, повинен бути "явнішим про націлювання підприємства, тому що є ймовірно більше готовності, звичайно на частині незалежних продавців програмних забезпечень там, щоб зробити бізнес".

Firefox не "був такий же агресивний, оскільки це могло бути" з компаніями як наприклад Oracle і IBM, який не мав би "ніякого інтересу будь-який в баченні Internet Explorer 7 (IE 7) як механізм" доступу, Губернатор додав.

Недавнє рішення Microsoft випустити IE 7 як автоматична модифікація для користувачів Windows XP тягнуло критику від експертів безпеки, які звернулися до продукту "роздувся" і рекомендували відкриті початкові browsers як наприклад Firefox або Опера як безпечніший, зручніші альтернативи.

"Просто, коли ви думаєте, що Microsoft збирається це, виявляється, це створює більше проблем для користувачів. Firefox зробив істотні вторгнення в IE встановив основу, і дійсно прокинувся Microsoft. Це - особистий тренер, що штовхає жирну ледачу дупу Microsoft
поза ліжком", свідчив Губернатор.

Що говорять, Firefox безпосередньо, який, як зараз думається, має між 13 і 16 відсотка глобальної частки ринку browser, недавно був темою malware нападів.

В понеділок, blogger для Розповсюдження Firefox, організація, маркетинг Firefox, написала:

"Сьогодні Firefox прилавок завантаження перетнув 200-мільйонна марка. 200 мільйонів чоловік, що шукають Firefox, - величезне виконання."

Проте, це не потрібно брати як вказівка числа користувачів, blog продовжувався, оскільки "не кожен завершує кожне завантаження, і тому що не кожне завантаження приводить до нового користувача Firefox."

Blogger сказав, що Mozilla подобається "знайти кращий шлях, щоб наше суспільство зміряло його успіх".

"Одна з речей я хотів би бачити, як ми робимо тут в Розповсюдження Firefox підходить переходу далеко від клацань завантаження, що розраховують, і будують інструменти, які дозволяють нам
святкувати нас дуже дійсно і швидко, вирощуючи призначену для користувача основу."

У інших новинах, Реальні Мережі - запустити скріплення Google Панелі інструментів і Firefox в майбутніх версіях його RealPlayer програмного забезпечення ЗМІ, під multi-щорічною угодою, анонсованою в середу.

Хоча Google і Реальні Мережі вже мають таку угоду протягом двох років, нова угода забезпечує подальше підвищення для Firefox.

Реальні Мережі думають поширювати більш ніж 2 мільйони шматків мультимедійного програмного забезпечення день, укладаючи угоду ще інша істотна можливість для відкритих перспектив browser джерела.

Переглядів: 985 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz