Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 15 » AMD урочисто Відкриває Оборот F Opterons, Готується для Ядер Quad в Середині-2007
AMD урочисто Відкриває Оборот F Opterons, Готується для Ядер Quad в Середині-2007
Видано: 15 серпня, 2006

Тімоті Prickett Морган

"Santa, що багато чекають і запізнився, Роза" Rev F видання процесорів Opteron починаються Авансованим Мікро Пристрої сьогодні, і компанія ясно сподівається продемонструвати до серверних творців і серверних покупців, що Opteron має велику кількість технічного і економічного впливу проти жвавої черги серверного чіпа з конкуруючого Інтела. Поки AMD починає чіпи Оборот F сьогодні, це робить так частково спокійно і в деякому розумінні це схильно до спогадів від баркаса Itanium чіпа подвійного числового ядра "Montecito" Інтелом.

При Оборот F Opterons - близько шести тижнів пізно, прибуваючи продавати, важливо не узяти порівняння дуже далеко. Чіп Montecito є, залежно від того, яким щедрим ви хочете підійти Інтелу, де-небудь з 18 до 24 місяців пізно, і поки це у багатьох відношеннях варте очікування, затримка в чіпах Montecito зробила інтелівських серверних партнерів, які підтримували угоду Itanium, торгуючи розносячи один-основні процесори на ринку сервера підприємства, де основні для подвійного числа процесори були нормою. Поки Інтел спокійно почав чіпи Montecito 18 липня і сказав, що це відправляє чіп в об'єм, його серверні партнери не мають, головним чином, Montecito-заснував машини, кваліфіковані і у виробництві об'єму ще. Це, де чіпи Оборот F носять деяку схожість. При AMD Володимир Rozanovich, ким є директор Північного Американського комерційного бізнесу AMD, був непохитний, коли я говорив з ним на останньому тижні, що Fs Обороту відвантажував серверним партнерам для абсолютно якийсь час і чіпи відправлялися в об'єм, AMD партнери ключового сервера--Sun Microsystems, IBM, і Hewlett-Packard трохи невизначені про те, коли вони збираються отримувати машини Оборот F в полі.

IBM міг крутити руку AMD, щоб разом прийняти його, Системний x Оборот F попередній баркас серверної лінії на 1--бачення серпня IBM Розширює Використання Opterons в Системний x Серверах для більше на цих машинах--але компанія ще не сказала, коли ці машини відправляться. І HP, який "підтримуватиме баркас" Opteron, оголошуючи його використання чіпів Оборот F в його ProLiant серверах вішалки і BladeSystem серверах леза, не забезпечує придатність або оцінює цих машин. І Сонце, яке дуже агресивне про Opterons, анонсує два сервери входу--один, заснований на Opteron AM2 гнізді (змінене гніздо 940 чіпа, не нове 1207-шпилькове гніздо використовувало в Fs Обороту) одного гнізда і реальний двохгніздовий Оборот F--але це не говорило diddleysquat про те, як би чіпи Оборот F поміщалися в "Галактика" Сонячний Вогонь X4200, X4500, X4600 сервери вішалки або 8000 сервери послідовного леза. Це здається нерівним мені, і я triple-зв'язується з AMD, який чіпи Оборот F відправляли в об'єм. Ніхто не хоче вказати пальці тут, щоб бути упевненим, тому що ми - всі тільки одне щасливе сімейство Opteron. Але ви думали б, що анонс чіпів співпав би, приблизно, з придатністю і оцінюючи машин, які використовують їх.

В усякому разі, з сьогоднішнім баркасом чіпів Оборот F, чіпи є тут, вони названі, вони мають ціни, і AMD готовий продавати, продаж, продають проти "Woodcrest" Xeon 5100-х подвійного числового ядра, Montecito Itanium 9000-х подвійного числового ядра, і неминучі Xeon члени парламенту основної для подвійного числа "Tulsa".

Як більшість з нас знають зараз, Оборот F Opertons побудовані, використовуючи те ж 90 технології чіпа мілімікрона, що Оборот E, з яким single- і основний для подвійного числа Opterons, який передував їм, були побудовані. Чіп, можливо, використовує той же процес, але він включає підтримку оперативної пам'яті DDR2, яка управляє холодильником і швидше, ніж пам'ять DDR1, яку чіпи Оборот E використовували. Із-за нової пам'яті, чіпам Оборот F доведеться мати нового диспетчера пам'яті будувався на ядрі, таким чином, що - одна з нових особливостей. Так - assisted для технічних засобів virtualization електроніка "Pacifica" AMD-V в них, які споріднені до інтелівських власних продовжень VT, щоб підтримувати virtualization. Із-за об'єднаного диспетчера пам'яті і гіпертранспорт пропускної спроможності максимуму зв'язується між процесорами і пам'яттю в архітектурі Opteron, Rozanovich повідомляє, що AMD чекає показати, що Оборот F виконання virtualization матиме істотні продуктивні виплати порівняв з продовженнями VT в інтелівських процесорах Xeon і Itanium.

Чіпи Оборот F мають 1 МБ об'єднаного тайника L2 за ядро і підтримують 1 зв'язки гіпертранспорту GHz. Машини Оборот F підтримують 667 оперативна пам'ять мгц DDR2, але гнізда (для машин одного гнізда) AM2 підтримують 800 пам'ять мгц DDR2.

Подібно до Інтела, AMD змінюється його називаючу схему для його процесорів, оскільки це згортає його нову лінію, додаючи четверту цифру до імен його Opterons. Ця додаткова цифра фактично матиме на увазі що-небудь у разі AMD, в цьому це використовуватиметься, щоб позначити чи Opteron має один, два, або чотирьох ядер. У минулому, Opterons увійшов до 100 серій для коробок одного гнізда, 200 серій для двохгніздових коробок, і 800 серій для машин з чотирма або більше гнізд. (Так, логічно AMD повинен мати назвав це 400 серіями. Але хто сказав, що бізнес IT логічний?) Opteron 1000 чіпи послідовний Оборот F є ті це йде в машини одного гнізда зараз, і вони вставляють в нове гніздо AM2 замість 939-шпилькового гнізда.

Переглядів: 1018 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz