Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 15 » Microsoft: Бандити, що мають на меті MMOGs
Microsoft: Бандити, що мають на меті MMOGs
Інженер безпеки попереджає відвідувачів конференцій, що "організована злочинність" продає вкраденим в широкому масштабі multiplayer оперативні ігрові рахунки на чорному ринку.

Гравці multiplayer в широкому масштабі он-лайн граючі для ролі ігри витрачають в незліченній безлічі часу, що створює їх знаки. З щомісячними підписками до ігор подібно до Світу Warcraft (заплачено) і Цехові Війни (вільно), що приносять нескінченний потік нових пригод, гравці витрачають сотні годин, що завершують пошуки, накопичуючи досвід, і набуваючи золота і елементів.

В результаті, сильне емоційне зобов'язання між гравцями MMORPG і їх знаками часто формує. Отже це є недивно, потім, що більш ніж маленьке горе викликало попередження на цьому тижні з Microsoft, що злочинні елементи рубають в MMORPGs, крадучи MMORPG інформацію рахунку, і умовляючи її чорний ринок--фактично, викрадаючи з метою шантажу і вбиваючи знаки.

"Ті з вас хто працює на multiplayer в широкому масштабі оперативні ігри, організована злочинність вже дивиться на вас", інженер розвитку безпеки Microsoft Дейв Weinstein говорив розробникам в Microsoft Gamefest вчора, згідно Агентству Рейтер. "Для багатьох клієнтів там, є більше значення магазина на їх знаках MMOG, ніж там на кредитній картці, з якою вони платять за рахунок."

У його сесії, яка була відповідно під назвою "Ігри, як Malware: Чому Безпека - Ваша Проблема Дуже", Weinstein описав спосіб operandi все дуже близький друг до видавців MMOG, розробників, і декількох невдалих гравців. Скориставшись дзвяканнями в програмному забезпеченні безпеки гри, злочинці набувають інформації рахунку а потім незаконно звертаються до рахунків. Потім, або інформація рахунку умовлена чорний ринок, або, звичайніше, жадав включений-ігрові елементи і
валюту вкрадені і перетворені на фактичну готівку через оперативні сайти аукціонів.

Проте більше всього в аудиторії були обізнані про такі проблеми, Weinstein підкреслює факт, що реальний-світові власті часто несприйнятливі до включений-ігрової крадіжки. "Поліція дійсно хороші в розумінні, що 'Хто-небудь вкрав мою кредитну картку і біг багато money,'", який він говорив. "It - багато важче, щоб отримати їх купити всередину, 'Хто-небудь вкрав мій чарівний меч.'"

Переглядів: 965 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz