Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 15 » Американський Відділ E-паспортів Державних Проблем
Американський Відділ E-паспортів Державних Проблем
Американський Відділ Держави в понеділок почав випускати електронні паспорти, обладнані чіпи ототожнення (RFID) радіочастоти, і Урядова Установа (ПОШТАМТ), що Друкується, яка робить паспорти, в п'ятницю зробила заявку за мільйони чіпів з Сан-Хосе, Халіф.-based Infineon Північна Америка Технологій, Зв'язаний Друк повідомляє через HoustonChronicle.com.

Чіпи RFID в межах нових паспортів запам'ятовують, вся інформація містила в традиційних паперових паспортах, і їх можуть проглянути читачі чіпа в аеропортах або інші місця дії, згідно АГЕНТСТВУ .

E-паспорти - небагато pricier, ніж їх відсоток попередників—14, дорожче, щоб бути exact—but, Державний Департамент повідомив they’ll особливість, що додаткова безпека отримує вигоду і приводять до speedier, оброблювальний, AP повідомляє.

E-паспорти - небагато pricier, ніж їх відсоток попередників—14, дорожче, щоб бути exact—but, Державний Департамент повідомив they’ll особливість, що додаткова безпека отримує вигоду і приводять до
speedier, оброблювальний, AP повідомляє.

Виробництво e-паспортів почалося в Агентстві Колорадського Паспорта, і інші розташування почнуть робити їх за майбутні місяці, згідно АГЕНТСТВУ .

Хоча Державний Департамент заручається голосами виборців вигоди безпеки від нових паспортів, конфіденційні захисники і критики виразили турботу над можливістю чіпів, що читаються або доступних несанкціонованим партіям.

Дві фірми було вибрано, щоб забезпечити технологію, перший з якого - Північна Америка Infineon, дочірнє підприємство Germany’s Infineon, і вона вже забезпечила технологію для initiative’s стадій пілота, AP повідомляє.

Люди, які набувають нових паспортів, заплатять $85 плюс $12 грошового збору безпеки, але не всі випущені паспорти міститимуть чіпи RFID, поки проект повністю не згорнутий, який, як очікується, трапляється в межах року, AP повідомляє.

Перевірте наші Тривоги Новин CIO і сторінки Технічного Інформатора для більш оновленого обхвату новин.

Переглядів: 897 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz