Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 16 » EQO робить Skype мобільним
EQO робить Skype мобільним
Skype є найкращим сервісом для вилученого голосового спілкування, але тільки поки ви перебуваєте біля свого ПК
На жаль, у кишеню комп'ютер не покладеш, але як щодо мобільного телефону? Чому б тоді не спробувати використовувати його й новий сервіс EQO, що стане мостом між ПК, мережею Skype і вашим "мобильником". Тим більше що сервіс безкоштовний.

Для роботи з EQO потрібні наступні умови. На ПК повинен бути встановлений клієнт Skype версії 1,4 і вище, так само ви повинні бути користувачем SkypeOut (дозволяє робити дзвінки на вилучені телефони через систему Skype, але, на жаль, за гроші). Після реєстрації на EQO (із вказівкою моделі телефону, його номера й оператора) ви одержуєте повідомлення СМС із кодом і адресою WAP- Сайту, з якого на телефон установлюється Java- Додаток EQO Mobіle. Далі встановлюєте клієнт EQO для ПК і можна починати працювати.

Якщо ви хочете зв'язатися з ким-небудь із вашого контактного аркуша Skype, то досить запустити на телефоні EQO Mobіle, вибрати абонента й дочекатися відповідного дзвінка, прийнявши який ви автоматично з розмову. Слід зазначити одна важлива умова - для нормальної роботи сервісу потрібно, що б на ПК минулому запущені клієнти Skype і EQU. Якщо під час вашої відсутності комп'ютер піде в режим "сну", то зв'язок перерветься, відповідно цей режим варто відключити заздалегідь.

Те, що за "мобільний Skype" прийде платити кредитами SkypeOut - це, звичайно, мінус, але адже можна використовувати ці кредити по призначенню й через систему EQO дзвонити будь-яким вилученим абонентам, що буде дешевше, ніж при стандартних міжнародних дзвінках. Дизайн ресурсу виконаний професійно, і навіть яскрава жовтогаряча гама, що переважає на сайті, не дратує око. На даний момент сервіс перебуває в стадії Beta.

Редакція "Інтернет.ру"

Переглядів: 998 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz