Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 17 » Rambler підвів перші підсумки голосування аудиторії Інтернету по рейтингу "Forbes 50
Rambler підвів перші підсумки голосування аудиторії Інтернету по рейтингу "Forbes 50
Через 2 тижні з моменту запуску Інтернет- версії рейтингу "Forbes 50 зірок", спільного проекту журналу й Інтернет порталу Рамблер, перші результати голосування показали, що Інтернет- аудиторія багато в чому не згодна з експертами Forbes. На їхню думку, Пилип Киркоров і Євгеній Петросян виявилися переоцінені редакцією Forbes, а от класичні музиканти гідні набагато більше високих позицій.

Російські зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно й естради були ранжирувані експертами Forbes виходячи із трьох факторів: доходи учасника, увага до нього преси, а також інтерес публіки, що визначався по кількості пошукових запитів у мережі фахівцями Rambler. C відкриттям онлайн голосування кожний одержав можливість висловити своє відношення до конкретних зірок, оцінивши, завищена або занижена їхня позиція в рейтингу журналу Forbes. Проголосувати за TOP- 50 російських знаменитостей користувачі Рунета можуть на спеціальній сторінці порталу Rambler.

На справжній момент у голосуванні взяли участь більше 17 000 чоловік. Голосування усе ще триває, але вже можна визначити основні тенденції в розподілі симпатій і антипатій публіки до зірок спорту, музики й мистецтва. У рейтингу "Forbes 50 зірок" лідируючі позиції по доходах займають спортсмени - перші місця розподілилися серед зірок тенісу, хокею й баскетболу. За результатами Інтернет- голосування, аудиторія згодна з оцінкою Forbes і рада бачити зірок на перших позиціях рейтингу.

Марія Шарапова, чиє ім'я займає верхній рядок у рейтингу, залучила найбільший інтерес Інтернет- аудиторії, що готова привласнити тенісистці ще більш високу оцінку. Хокеїсти Кириленко, Яшин, Ковальчук і Хабибуллин своєю "небоягузливою" грою заслужили любов і визнання Інтернету, що схильний уважати, що вони заслуговують більше високої оцінки. Настасія Мыскина, що займає 38е місце в рейтингу Forbes, можливо тому, що за минулий рік вона не була сильно помітна на публіці, виявилася справжньою улюбленицею Інтернет- аудиторії - більше 90% що проголосували привласнили б їй більше високе місце в рейтингу.

Зовсім інакше обстоит справа з поп-зірками: у більшості випадків, поза залежністю від позиції в рейтингу, вони зовсім не імпонують публіці. Так, Алла Пугачова, що займає почесне друге місце в списку Forbes, набрала набольшее кількість голосів "проти" - публіка вважає, що друге місце примадонні привласнено несправедливо. Втім, і оточення примадонни - Пилип Киркоров, Максим Галкін і Христина Орбакайте - також виявилися не при справах: суспільна думка з, що навіть займані ними місця в рейтингу не заслуженны.

Серед зірок музики вирізнилися Земфіра, "Дискотека Аварія" і група "Ленінград" - вони набрали позитивних окулярів, чим негативних, чим підтвердили актуальність в аудиторії Мережі. А от приз зрительских симпатій дістався б Мстиславові Ростроповичу - у списку "Forbes 50 зірок" він займає останнє місце, однак саме за нього аудиторія віддала найбільшу кількість голосів про підвищення місця в рейтингу.

Взагалі публіка продемонструвала явну симпатію до класичної музики: і Дмитро Хворостовский, і Світлана Нетребко, і Мстислав Ростропович, чиї імена потрапили в останню п'ятірку рейтингу, значно недооцінені. Відвідувачі Rambler тут категорично не згодні з оцінкою Forbes. А от Євгенію Петросяну настав час задуматися про нові жарти для аматорів посміятися - молоде покоління жартівників Comedy Club упевнено обганяє ветерана сцени не тільки по місцю в рейтингу, але й по розподілі голосів. Саме вони одержали абсолютну кількість позитивних голосів, чим ще раз довели суспільну любов до сміху й анекдотів.

Цікаво відзначити різницю шанувальників літературного таланта єдиних письменників рейтингу, Бориса Акунина й Дар'ї Донцовой. Що голосували хочуть бачити Акунина, що займає 38 місце в списку Forbes, набагато ближче до початку рейтингу, а от автора популярних детективів, і так відстаючого на п'ять позицій від колеги, готові опустити ще на кілька щаблів нижче.

Редакція "Інтернет.ру"

Переглядів: 874 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz