Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 17 » Corbіna.TV представила інтерактивний фільм
Corbіna.TV представила інтерактивний фільм
"Корбина Телекому" 16 серпня в "Клубі на Брестської" представила свій проект "Нове кіно в Інтернеті" - серію короткометражних фільмів, створених спеціально для показу в Інтернеті. Над проектом працювали відомі російські сценаристи, режисери й актори.
Ізюминкою показу став інтерактивний фільм "Все возможно" - комедійний іронічний міні-серіал про відносини двох менеджерів вищої ланки. За словами режисера фільму Олександра Назарова, перша серія є своєрідною зав'язкою, після того як її розмістять на сайті Corbіna.TV, користувачі мережі самі запропонують розвиток сюжету й буде зняте продовження. У цьому й полягає ідея інтерактивного кіно.

Олександр Назаров, що закінчив актерско- режисерський курс у майстерні Юрія Любимова Щукинского театрального училища, з 1994 року працює в театрі "Сучасник" і знімається в кіно. З вересня 2002 року Назаров є помічником художнього керівника в МХАТЕ ім'ї Чехова.

Також Corbіna.TV представила проект "Іnternet Fіlm", у рамках якого злободенні новини перетворюються в "видеоприколы". Нові серії з'являються на сайті майже щодня , а сам проект зібрав уже більше 1,3 мільйони переглядів за два місяці свого існування.

Інтернет-Телебачення Corbіna.TV у даний момент нараховує тринадцять телеканалів, у тому числі Corbіna News, Канал Дайверов, Телеканал Гришковец і АНТИМУЛЬТ, а також канали ефірного й супутникового телебачення.

Переглядів: 864 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz