Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 17 » Скільки коштує mp3spy.ru?
Скільки коштує mp3spy.ru?
Один з найбільших mp 3-порталів Рунета - mp3spy.ru - можливо, буде проданий однієї із закордонних звукозаписних компаній. Відповідна пропозиція була отримана керівництвом порталу на початку серпня, і зараз ідуть попередні переговори й обговорення умов угоди. Назва компанії- покупця поки не розголошується.

Дійсно якщо глянути на стан лідерів ринку із продажу музики у форматі mp3, то стає ясним, що саме в mp3spy найбільш вигідні позиції для продажу. З набранням чинності змінами в закон про авторські й суміжні права з 1 вересня 2006 року, всі mp 3-ресурси виявляться на одній стартовій позиції. В усіх буде мінімальна кількість музичного контента, що вони зможуть продавати на легальних підставах. Навіть ті сайти, які потурбувалися про цьому заздалегідь, не зможуть швидко сформувати музичні колекції, які є на даний момент у того ж mp3spy.ru. Тому головна гордість "героїв учорашніх днів" найбільших музичних сайтів mp3spy.ru, allofmp3.com, mp3search.ru, delіt.net їхні величезні колекції музики, зникне як листок з відривного календаря із приходом вересня.

Що ж тоді залучає інвесторів? По-перше, mp3spy один із самих успішних проектів у фінансовому аспекті справи. Одними з перших власники сайту випустили карти експрес-оплати й за рік домоглися поширення більш ніж в 3000 крапках продажів. Це природно позначилося як на популярності порталу, так і на доходах. Побічним доказом росту продажів карт експрес-оплати є відношення самих торговельних мереж. За увесь час співробітництва вони не тільки не відмовилися від співробітництва, що зайвий раз підтверджує попит на карти, але й нарощували обороти. Якщо подивитися на досвід інших порталів, то він досить скромний. Allofmp3 розмістився лише в мережі кіосків Аллокард, де продають досить сумнівні карти Інтернет- Провайдерів другого ешелону. Mp3search і Delіt намагалися випустити свої карти, але потерпіли фіаско.

По-друге, у сайту розкручений бренд. На будь-якому форумі в Інтернеті досить указати просте слово "спай" і все відразу розуміють, про який сайт мова йде. Сайт mp3search.ru закритий, тим самим, із всю свою лояльну аудиторію. Власники Delіt не роблять ніяких рухів, видимо, уже упокорилися зі своєю долею. Allofmp3.com для закордонних інвесторів, зі своїм шлейфом кримінальних справ, не є ласим шматочком.

По-третє, mp3spy люблять рекламодавці, які не обмежуються розміщенням реклами на головній сторінці. На площадці сайту проводяться акції з досить іменитими компаніями, такими як автосалон " Пелікан-Авто", Logіtech, виробник mp3 техніки Creatіve і іншими. Серед партнерів значиться 67 компаній- виробників, ресторанів, модних магазинів, нічних клубів, Інтернет- Магазинів, новостных і розважальних порталів. До речі, не так уже давно проводилася акція з компанією Sony.

Якщо відбудеться факт продажу такого ресурсу як mp3spy.ru, те ми з вами можемо довідатися: у скільки оцінюють наші розважальні ресурси й наскільки серйозно ставляться звукозаписні компанії до російського ринку цифрової музики в Інтернеті, що оцінюється в 300 млн $. Так скільки ж коштує сьогодні такий портал як mp3spy.ru?

Переглядів: 995 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz