Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 21 » Кращий помічник при схудненні - це мотивація
Кращий помічник при схудненні - це мотивація
Кожна людина, що намагається привести своє тіло, що розтовстіло, у порядок, зіштовхувався з тією проблемою, що змусити себе не є смачн і солодкого, бігати, тягати залізо й т.д. неймовірно важко.

У такій справі добре допомагає потужна мотивація, що самостійно обґрунтувати буває нелегко. Але адже ще можуть підтримати друзі й родичі, а ресурс Traіneo забезпечить ваш зв'язок.

Зареєструвавшись, ви одержуєте в особисте розпорядження окрему WEB- Сторінку, на якій можете відзначати прогрес тренувань, організовувати дієту й становити графік роботи над собою. Соціальний аспект Traіneo проявляється в можливості призначити друзів або знайомих (так само зареєстрованих на сайті) своїми "мотиваторами" (Motіvator), завдання яких підтримувати вас у настільки серйозних починаннях. "Мотиваторы" постійно одержують інформацію з вашої сторінки Traіneo і можуть коректувати програму схуднення або підтримувати вас морально. Набравшись досвіду й домігшись деяких успіхів можна самостійно стати "мотиватором" для інших учасників проекту. Додаткова інформація розташовується в тематичних статтях, представлених на сайті й форумі.

Оформлено ресурс просто шикарно. Приємна палітра, стильні кнопки й плавна анімація показують скрупульозний підхід до організації Traіneo. Що стосується практичної цінності ресурсу, те деяку допомогу він, звичайно ж, робить, в основному інформаційну, але кінцевий результат залежить не від "мотиваторов", а від вашого власного бажання стати краще, що повинне бути підкріплене серйозними діями.

Редакція "Інтернет.ру"

Переглядів: 920 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz