Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 26 » MoіKrug.ru почав показувати новини з урахуванням інтересів
MoіKrug.ru почав показувати новини з урахуванням інтересів
Користувачі MoіKrug.ru одержали можливість читати новини по рекомендаціях людей зі схожими інтересами.

Потік новин в Інтернеті стрімко росте, при цьому виділити найважливіші матеріали стає усе складніше. Існуючі сервіси постаралися вирішити цю проблему, запропонувавши читачам голосувати за новини з інших сайтів. При цьому читачеві звичайно доступні два списки новин: у першому новині впорядковані за часом додавання, а в другому - за результатами "безликого" голосування. Однак більшість людей воліє читати новини з урахуванням кола своїх інтересів і за рекомендацією друзів.

MoіKrug.ru дозволив своїм користувачам читати тільки цікаві їм новини. Це відбувається завдяки тому, що при додаванні новини з іншого сайту в MoіKrug.ru користувач самостійно вибирає кола інтересів для її публікації. Так, витримки зі статей по Інтернет- маркетингу варто додавати в такі кола як "Інтернет", "Маркетинг", "Реклама"; а анотації на новинки кіноекранів - у популярне коло "Кіно". Таким чином, в обговоренні й рекомендації новини беруть участь люди, що цікавляться даною тематикою.

Більше того, в MoіKrug.ru можна рекомендувати як новини, так і коментарі. У результаті рейтинг популярності новин ураховує не тільки час додавання новини, але й всебічні рекомендації колег і знайомих. Посилання на всі новини, додані людиною, відображаються в його профілі. Це дозволяє читачеві знайти всі статті за рекомендацією компетентного в даному питанні людини, один раз виявивши якісне посилання від нього.

"Мій перший начальник, експерт у своїй області, акуратно вирізав з газет цікаві статті й вішав їх на дошку. Ми збиралися навколо й обговорювали прочитане. Це дуже допомогло моєму навчанню й розвитку, - розповідає Сергій Жилин, директор по розвитку MoіKrug.ru. - З тих пор у мене з'явилося бажання озброїти чимсь подібним Інтернет. У цьому змісті ми не винайшли нічого нового, а лише перенесли у віртуальне середовище ефективне спілкування з реального миру. Поділитеся цікавими статтями із друзями й колегами!"

Сервіс новин MoіKrug.ru також корисний людям, які пишуть для сайтів або ведуть щоденники в Інтернеті. Як професійні журналісти, так і блоггеры зможуть просувати свої статті й замітки, а також одержувати зворотний зв'язок від людей зі схожими інтересами, але незалежними думками. Чим більше новина сподобається користувачам, тим вище вона буде перебувати в списку, і тем більше людей довідається про автора повідомлення і його ресурсі. Це робить MoіKrug.ru зручною площадкою для розкручування дійсно корисних мережних ресурсів.

Дмитро Пичугин

Переглядів: 871 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz