Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 26 » 17 нових способів купити журнал у каталозі New- Press
17 нових способів купити журнал у каталозі New- Press
Користувачі системи продажів електронних версій журналів і газет New- Press одержали можливість поповнення особистих рахунків через Moneymaіl. Співробітництво з Moneymaіl означає, що кількість підтримуваних системою New- Press способів уведення грошей збільшилася до 19.

Проект New- Press.net пропонує передплату на електронні версії журналів і можливість роздрібної покупки номерів. Передплатникам доступні електронні версії видань як у день виходу видання до друку, так і архіви видань. Журнали можна читати безпосередньо на сайті системи, скачивать на комп'ютер або одержувати по електронній пошті. Кількість користувачів проекту щомісяця подвоюється за рахунок активно розширюваних асортиментів видань і сервісів.

Сьогодні Moneymaіl надає більше 20 способів уведення засобів. Серед найбільш популярних: поповнення рахунку в moneymaіl через мережі терміналів трьох найбільших операторів Росії (Элекснет, CONTACT і Спринтнет), а також з використанням десяти популярних електронних платіжних систем, серед яких Webmoney, Яндекс.Гроші, RuPay і т.д. В обов'язковому порядку підтримуються "класичні" способи: миттєва оплата скретч- картами moneymaіl, банківські переведення й платежі із кредитних карток. Для роботи із системою не потрібно встановлювати ніяких програм, досить указати тільки свій e- maіl.

Дмитро Пичугин

Переглядів: 861 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz