Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 26 » Веб: Веб- Гуру створили форум Майструємо.
Веб: Веб- Гуру створили форум Майструємо.
Адміністратор новоспеченого форуму Майструємо.com - Леонід Румянцев - обіцяє за саме цікаве питання на форумі викотити бочку пива.

Навіщо потрібний ще один форум Рунету?

Справа в тому, що Майструємо.com - це не ще один форум, це акумулятор веб-опыта. Не знаєш, як оптимізувати ресурс під пошукові системи, зробити юзабилити, пропиарить ресурс і розмістити сайт в Інтернеті - пиши питання на форум. Експерти завжди підтримають - затверджує Сергій Рудняев, керівник напрямку реклами й PR Інтернет- агентства Ра Діез і модератор роздягнула "PR в Інтернеті".

Що таке Майструємо.com?

"Форум masterіm.com, я вважаю, то місце, що у найближчому майбутньому стане культовим для всіх, хто так чи інакше цікавиться вэбом і всім, що з ним зв'язане. Я радий, що можу зробити й свій внесок у розвиток цього проекту, у якого, безумовно, велике майбутнє" - прокоментував свою участь Павло Гаврилин, менеджер відділу виділених серверів компанії "Инфобокс".

Чому Майструємо.com?

Єлизавета Трибунская, директор компанії "Эдванс" не менш оптимістична: " Взагалі-Те я вже кілька років не модерирую чужі форуми - в основному займаюся власними проектами. Але Леонід зробив пропозицію, від якого я не змогла відмовитися - цікаві люди, актуальні теми, підготовка до запуску співтовариства на такому рівні, що зустрічається вкрай рідко. Приємно брати участь у проекті, власник якого знає, що й навіщо він робить".

"За перші чотири дні на форумі залишили близько 500 повідомлень. Я не очікував, що порушені нами з модераторами теми, будуть настільки актуальні" - резюмує головний ідеолог ресурсу Леонід Румянцев.

Дмитро Пичугин

Переглядів: 963 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 AAZZ  
0
Не могу найти этот сайт masterіm.com.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz