Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Август » 28 » Плееры Zune для Mіcrosoft буде робити Toshіba
Плееры Zune для Mіcrosoft буде робити Toshіba
Представники Mіcrosoft оголосили, що випуском плееров Zune, концепція яких була розроблена співробітниками цієї компанії, займеться японська корпорація Toshіba. В Mіcrosoft також уточнили ряд технічних специфікацій нового плеера, однак точна дата випуску Zune так і залишилася невідомою.

Новий цифровий плеер від Mіcrosoft і Toshіba буде оснащений жорстким диском ємністю 30 гігабайт. Zune буде здатний відтворювати аудио- і відеофайли найбільш популярних форматів і відображати фотографії. Діагональ кольорового дисплея плеера складе 3 дюйми.

Відповідно до опису пристрою, поданому на розгляд Федеральної комісії по зв'язку США (FCC), Zune, що проходить по документах під кодовою назвою Pyxіs, буде здатний здійснювати обмін інформацією (фотографії й дозволені для дистрибуції копії пісень) по бездротових мережах. Тобто , для накачування музики на згадку плеера Zune однаково прийде підключати до копьютеру. Максимальна швидкість передачі даних складе 54 мегабита в секунду в режимі 802.11g і 11 мегабит у секунду в режимі 802.11b.

В описі також уточнюється, що завдяки функції DJіng плеер може транслювати музику на кілька пристроїв (до 4), перетворюючись в імпровізовану радіостанцію. У створенні Zune фахівці Toshіba застосують ряд розробок, використаних при випуску плееров Gіgabeat, однак схема керування функціями плеера буде нагадувати іPod, повідомляє Lenta.

Переглядів: 811 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz