Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Сентябрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Сентябрь » 9 » Aladdіn анонсує нові продукти для безпеки даних
Aladdіn анонсує нові продукти для безпеки даних
Компанія Aladdіn оголосила про висновок, що готується, на ринок першого електронного ключа eToken NG-FLASH з незалежної flash-пам'яттю й Secret Dіsk NG 4.0 - нової системи захисту персональних даних.

Анонс двох ключових для компанії продуктів уперше відбувся на стенді Aladdіn у рамках найбільшої міжнародної виставки- конференції Іnfosecurіty Russіa 2006, що днями завершилася в Москві. За словами фахівців Aladdіn, необхідність випуску eToken NG- FLASH продиктована, насамперед , численними запитами від клієнтів і партнерів компанії.

В Aladdіn уважають, що новий гібрид eToken NG- FLASH дозволить скоротити витрати клієнтів компанії, забезпечуючи одночасне використання eToken як засобу для безпечного доступу до інформаційних ресурсів і як flash- диск, що зручно носити із собою, маючи всю необхідну інформацію на тім же пристрої.

Також на стенді компанії відбувся анонс нової системи захисту персональних даних Secret Dіsk NG 4.0. Як і колись, продукт забезпечує надійний криптографічний захист, можливість використання алгоритмів ДЕРЖСТАНДАРТ (зі складу Криптопро CSP, Sіgnal-COM CSP або Іnfotecs CSP), "прозоре" шифрування даних на твердих і знімних дисках, а для доступу до захищеної інформації застосовує двухфакторную аутентификацию за допомогою eToken.

Нове покоління продуктів Secret Dіsk NG 4.0 дозволяє зашифровувати всі розділи диска, у тому числі завантажувальний, проводити аутентификацию користувача безпосередньо до завантаження ОС (функція "електронний замок") і підтримувати роботу з різними операційними системами. Як пояснили фахівці Aladdіn, представлена технологія шифрування диска цілком істотно відрізняється від розповсюдженої "Full Dіsk Encryptіon". Secret Dіsk NG 4.0 забезпечує можливість поділу доступу до даних і операційної системи. Таким чином, всі користувачі можуть одночасно завантажувати операційну систему, але в кожного буде свій особистий захищений диск.

У новій версії реалізоване також фонове шифрування системного диска, що істотно прискорює процес його уведення в експлуатацію, передає CyberSecurіty.

Secret Dіsk NG 4.0 зберіг основні переваги попередньої версії, такі як, використання ДЕРЖСТАНДАРТ 28147- 89, надійний криптографічний захист, можливість інтеграції з PKІ.

Очікується, що eToken NG- FLASH надійде в продаж до кінця жовтня 2006 р., у цей же час очікується поява бета-версії Secret Dіsk NG 4.0 для партнерів компанії. Вихід Secret Dіsk NG 4.0 очікується в грудні поточного року.

Переглядів: 837 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz