Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Сентябрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Сентябрь » 9 » У Філадельфії відкрита школа майбутнього
У Філадельфії відкрита школа майбутнього
У Філадельфії в минулий четвер була відкрита суспільна середня школа, де учні навчаються тільки за допомогою ноутбука, викладачі цураються традиційних предметів на користь актуальних тим, а батьки можуть відстежити роботу їхньої дитини по Інтернету.

Назване "Школою майбутнього" і створене за допомогою софтверного гіганта Mіcrosoft, дане навчальний заклад є першим у світі місцем, де об'єднані інноваційні методи навчання й останні технології.

Організація школи обійшлася в $63 млн і для надходження в неї не потрібно здавати вступних іспитів. Всі 170 учнів були відібрані за допомогою лотереї з 1500 бажаючих. Третина учнів живуть у Філадельфії і її пригороді, 95% - чорношкірі, а 85% - з малозабезпечених родин. Їхнє навчання буде ретельно розглядатися багатьма навчальними закладами по усьому світі з метою можливого запозичення досвіду. Уроки проходять за матеріалами, отриманим по Інтернету, за підтримкою інтерактивного ПО. Домашня робота виконується на комп'ютері й посилає викладачеві для перевірки, і батьки можуть одержати доступ до мережі школи, щоб довідатися у викладача про успіхи своєї дитини.

Як передає TECHlabs, Mіcrosoft бачить у проекті спосіб дати бідним шарам суспільства утворення, що більше затребуване на сучасній біржі праці, сказав Крэйг Манди, глава відділу досліджень корпорації.

Переглядів: 1247 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz