Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2006 » Декабрь » 14 » Panda Software повідомила про появу нового інтернет-хробака сімейства Bagle
Panda Software повідомила про появу нового інтернет-хробака сімейства Bagle
PandaLabs зафіксувала появу Bagle.KT - нового представника сумно відомого сімейства хробаків. По даним PandaLabs, цей шкідливий код уже викликав ряд інцидентів, тому рекомендується проявляти більшу обережність при відкритті електронних листів.
Новий хробак Bagle дуже схожий на своїх попередників. Це поштовий хробак, що розсилає себе на адреси, що знаходять їх на заражених комп'ютерах за допомогою власного SMTP-движка.
Тема листа, у яке вкладений Bagle.KT, варіюється, а саме повідомлення порожнє. Вкладення в повідомлення, що містить Bagle.KT, - .zіp файл із довільним ім'ям, наприклад таким, як new_prіce12-Dec-2006.
Коли користувач запускає заражений файл, хробак автоматично відправляє себе на всі електронні адреси, які він знаходить у різні збережені на комп'ютері файлах. Він також намагається скачати файли з різних Інтернет-адрес.
Крім того, хробак створює кілька записів у реєстрі Wіndows для того, щоб забезпечити свій запуск при кожному старті комп'ютера.
"Незважаючи на те, що це не дуже небезпечний варіант, у нього типові здатності поширення сімейства Bagle, однак він також використає просту, але ефективну методику соціальної інженерії, імітуючи прайс-лист", пояснює Луїс Корронс, директор PandaLabs, "Це знову підкреслює потребу в доповненні традиційних антивірусів попереджуючими технологіями, замість того, щоб покладатися на свої інстинкти вирішуючи, чи варто відкривати електронний лист".
Переглядів: 748 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz