Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 1 » Sony і Nіntendo обмінялися твердими заявами
Sony і Nіntendo обмінялися твердими заявами
Дэвид Карракер, представник американського відділення Sony Computer Entertaіnment у своєму інтерв'ю New York Tіmes, що стало частиною цілого звіту по продажах консолей, на питання про подібність попиту на PS3 і Wіі заявив, що ніякої подібності між цими ігровими платформами немає (по суті це консолі, але Sony споконвічно позиціонує PS3 як комп'ютер).

У звіті журналісти спробували пояснити подібність моделей попиту на ці консолі, а так само той факт, що PS3 знайти у вільному продажі набагато легше, ніж Wіі. Навіть незважаючи на те ,що остання поставляється набагато краще: консолей Wіі в різдвяні свята було куплено 3,2 млн., плюс 17,5 млн. ігор для неї, у той час як консолей PS3 було куплено 1,84 млн. штук, а ігор для неї 5,2 млн.

"Ці ігрові платформи перебувають у різних категоріях, взагалі ж. Wіі розрахована на новачків і неї купують в основному під дією імпульсу. PlayStatіon 3 розрахована на досвідчених геймеров", - заявив Карракер, і додав що можливість купити PS3 пояснюється порівняно гарними й регулярними поставками по 100 тисяч у тиждень.

Представник Nіntendo, Перин Каплан заявив у відповідь що "це абсолютно не вірно", і додав, що Wіі поставляється як мінімум не гірше PS3. За офіційним даними на американський ринок щотижня поставляється 500 тисяч консолей.

Цікаво відзначити, що попередник Карракера, Фил Харрисон в аналогічному тоні міркував про консоль DS, сказавши один раз, що вона взагалі не ставиться до ринку серйозних ігрових платформ.

Переглядів: 896 | Добавив: pcnews | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz