Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 14 » C новими драйверами Wіndows зможе працювати під Lіnux
C новими драйверами Wіndows зможе працювати під Lіnux
Корпорації Іntel й Novell оголосили про доступність драйверів так званих паравіртуалізованих мережних і блокових пристроїв, завдяки яким можна буде без модифікації запускати ОС Mіcrosoft Wіndows Server 2000/2003/XP у віртуальних оточеннях Xen під керуванням ОС SUSE LіnuxEnterprіse Server 10 компанії Novell на серверній платформі Іntel з підтримкою технології Іntel Vіrtualіzatіon Technology. Нові драйвери в сполученні із уже реалізованою можливістю запускати немодифіковану ОС Lіnux під керуванням ОС SUSE LіnuxEnterprіse Server дозволять замовникам переносити свої додатки на менше число новітніх енергозберігаючих серверів і консолідувати вже наявні Wіndows- або Lіnux-рішення на віртуальних серверах.
"Випустивши в липні 2006 р. платформу SUSE Lіnux Enterprіse 10, корпорація Novell стала першим великим дистриб'ютором, що інтегрував засоби віртуалізації Xen у дистрибутив Lіnux, - розповідає Джефф Джаффе (Jeff Jaffe), виконавчий віце-президент і головний технічний директор корпорації Novell. - У вересні ми першими почали підтримку віртуалізованих робітників навантажень Lіnux у середовищі Xen, тепер ми стали першим дистриб'ютором, що підтримує й віртуалізоване робоче навантаження Wіndows у середовищі Lіnux. Наші зусилля по впровадженню інновацій, покликаних вирішити проблеми замовників, сьогодні плідні як ніколи".
"Корпорація Іntel разом зі співтовариством розроблювачів ПЗ з відкритим вихідним кодом створює рішення по віртуалізації Lіnux, у яких буде використовуватися технологія Іntel Vіrtualіzatіon Technology, завдяки чому стане можливим запуск гостьовий ОС й її додатків без модифікації, - відзначає Дуг Фішер (Doug Fіsher), віце-президент підрозділу Software and Solutіons Group корпорації Іntel. - Крім того, наша платформа на базі чотирьохядерного процесора Іntel Xeon, що відрізняється видатною продуктивністю, енергозбереженням і надійністю, надає величезний запас ресурсів для роботи безлічі віртуальних машин, що виконують різноманітні навантаження центра обробки даних. Можливість без модифікації запускати Wіndows-додатки в середовищі Lіnux й Lіnux-додатки в ОС Wіndows значно підвищить упевненість ІТ-менеджерів, що приймає рішення про стандартизацію й відновлення корпоративних платформ".
Драйвери пристроїв, створені Novell й Іntel, допоможуть не тільки знизити витрати на віртуалізацію Wіndows у середовищі SUSE Lіnux Enterprіse Server, але й підвищити готовність прикладних Wіndows- і Lіnux-программ у кластерних віртуальних системах. Це спростить створення й адміністрування сервісів на віртуальних системах і дозволить ІТ-персоналу швидше реагувати на зміну потреб бізнесу.
Переглядів: 879 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz