Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 16 » Google перейменувався в Googe і пообіцяв платний Gmaіl
Google перейменувався в Googe і пообіцяв платний Gmaіl
На день всіх закоханих дизайнери Google зобразили букву 'g' у логотипі у вигляді полуниці в шоколаді, а букву 'l' взагалі забули намалювати, у результаті чого назва розвідувача сталася читатися як Googe. Інші елементи інтерефейсу в ході "ребрендінгу" змінені не були - написи на кнопках зберегли правильне написання. Втім, почуття гумору не покинуло тут гугловців - слово 'googe' може використовуватися для позначення полового акту.
Разом із цим, Сергій Брин, засновник компанії, пообіцяв додати платних послуг для користувачів пошти Gmaіl, що тепер стала відкритою для користувачів із всіх країн, а не тільки Росії. Зокрема , Брин пообіцяв продаж користувачам додаткового місця для зберігання пошти - 25 доларів у рік за 6,25 гігабайт або 500 доларів за 250 гігабайт.
Для Google зміна логотипа по різних приводах є стандартною практикою - крім святкування загальнолюдських свят, таких як Новий рік, Google відзначав дні народження художника Едварда Мунка, письменника Артура Конана Дойля, композитора Вольфганга Моцарта.
При цьому не всі задоволені такими іграми з логотипом: в 2004 році трафік із запиту "julіa fractal" привів до перевантаження сервера, що перебував на першій позиції у видачі результатів розвідувача, чим, відповідно, викликав невдоволення його адміністраторів.
Google не був єдиним сервісом, кастомізованим на честь дня всіх закоханих: у цій стилістиці оформився й "Живий журнал", а "Яндекс" й Maіl.ru вирішили із цього приводу креативно попіарити сервіси листівок за допомогою тизерної реклами й роздати призи за кращу валентинку.
Переглядів: 941 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz