Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 19 » Фабрика D1D Іntel приступає до виробництва процесорів на базі 45 нм-технології
Фабрика D1D Іntel приступає до виробництва процесорів на базі 45 нм-технології
У другій половині поточного року фабрика D1D корпорації Іntel в Орегоні першою у світі почне робити значні обсяги продукції із застосуванням нової 45-нанометрової виробничої технології - спочатку на базі наявної мікроархітектури Іntel Core, а потім на базі нової мікроархітектури, що має в цей час кодове найменування Nehalem, і поява якої заплановано в 2008 році.
Уже сьогодні Іntel має у своєму розпорядженні працездатні досвідчені зразки п'яти процесорів з 15 своїх майбутніх 45-нм продуктів, повідомляє HіTech.Expert прес-служба корпорації. При цьому, у своєї 45-нанометрової виробничої технології корпорація Іntel першою в індустрії почала використовувати інноваційне сполучення нових матеріалів, що дозволяє значно скоротити струми витоку транзисторів і підвищити їхню продуктивність. Для створення діелектрика затвора транзистора застосовується новий матеріал, який називається hіgh-k, а для електрода затвора транзистора використане нове сполучення металевих матеріалів.
Саме завдяки фабриці D1D корпорації Іntel вдалося швидко освоїти й технологічний процес попереднього покоління - але ж запуск 65-нм процесу довівся на непрості для корпорації Іntel часи загострення конкуренції на ринку. Сьогодні можна впевнено констатувати, що завдяки двохядернм процесорам Іntel Core 2 Duo й Іntel Xeon на базі нової мікроархітектури, випуск яких почався в липні 2006 року, Іntel змогла повернути собі втрачені позиції. Однак, як відомо, навіть сама передова мікроархітектура сама по собі нічого не варта, якщо немає можливості швидко налагодити потужний серійний випуск і продажі високоякісної продукції. Коментуючи успішне розгортання 65-нм виробничого процесу, керівники корпорації Іntel неодноразово заявляли: "Це було найшвидше впровадження нової виробничої технології в історії компанії". Ще ніколи виробничі технології й плани випуску продукції не реалізовувалися настільки ефективно й швидко (нагадаємо, що, за даними на кінець 2006 року, Іntel зробила по 65-нм технології 70 млн процесорів). А стало це можливим, у чималому ступені, завдяки професійним діям персоналу фабрики D1D корпорації Іntel у штаті Орегон.
Переглядів: 903 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz