Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 28 » Жорстокі комп'ютерні ігри не провокують агресію
Жорстокі комп'ютерні ігри не провокують агресію
Комп'ютерні ігри з елементами насильства зовсім не провокують людей на жорстокі вчинки. До такого висновку дійшов професор факультету психології Техаського агротехнічного міжнародного університету Крістофер Фергюсон. Фергюсон говорить, що в багатьох випадках автори звітів підійшли до своїх досліджень непрофесійно, а преса, що висвітлювала їх, тільки підлила масла у вогонь.
Щоб розібратися, чи так уже взаємозалежні віртуальна й реальна жорстокість, Фергюсон вивчив і проаналізував всі матеріали останніх років, що ілюструють такий зв'язок. У підсумку, психолог прийшов до висновку, що існуючі роботи з даної теми не представляють досить об'єктивних доказів того, що такий зв'язок дійсно існує.
Результати дослідження професорів продемонстрували, що комп'ютерні ігри з елементами насильства дійсно викликають агресивний настрій у людини на якийсь час (Фергюсон відзначає, що це зовсім не дивно, тому що люди співпереживають ігровим персонажам і подіям), але, у цілому, причиною агресивного поведінки жорстокі ігри не стають.
На думку вченого, у стереотипу, що сформувався, про те, що ігри з елементами насильства провокують шанувальників відеоігор на прояв жорстокості, є дві основні причини. По-перше, це занадто примітивні стандартизовані методи, які використали автори більшості досліджень для аналізу. Навпаки, як помітив Фергюсон, у тих роботах, де зв'язок між іграми й насильством вважається мінімальним, автори використали менш шаблонові, спрямовані методи аналізу.
Переглядів: 919 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz