Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Февраль » 28 » Під кінець року 9 з 10 листів виявляться спамом
Під кінець року 9 з 10 листів виявляться спамом
Під кінець року кількість спама в поштових скриньках користувачів Інтернету досягне рекордної оцінки в 90 відсотків. До такого висновку прийшли фахівці відділу дослідження інформаційних погроз (TRACE) європейської компанії Marshal.
Експерти Marshal припускають, що збільшення обсягу спама пов'язане з ростом активності спамерів з Китаю й Південної Кореї. "Схоже на те, що в Азії активно працює мережа emaіl-роботів (botnet). Якщо мережа буде настільки ж активно розвиватися й в 2007 році, очікується , що під кінець року кількість спама в поштових скриньках користувачів досягне оцінки в 90 відсотків від загального обсягу кореспонденції", повідомив Бредлі Анстіс, директор по виробництву компанії Marshal. З жовтня 2006 року, передбачуваної дати створення мережі, загальна кількість небажаної кореспонденції збільшилася на 280 відсотків.
Принцип роботи botnet полягає в створенні мережі заражених трояном комп'ютерів і керуванні ними за допомогою ІRC-бота (програма, що імітує роботу реального користувача). Кількість комп'ютерів у такій мережі обмежено лише фантазією хакера. Botnet може бути використана як для розсилання спама, так і розподіленої DoS-атаки.
Відповідно до дослідження компанії Marshal, на сьогоднішній день частка спама становить приблизно 85 відсотків від загальної кількості кореспонденції. По оцінках експертів компанії Sophos, найактивнішими спамерами є американці. На другому місці після жителів США випливають спамери з Китаю. Росія посідає восьме місце в рейтингу активності спамерів.
Переглядів: 885 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz