Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 14 » Не треба забувати про безпеку IM
Не треба забувати про безпеку IM
Організації великого розміру ототожнюють безпеку повідомлень виключно з e-mail, і не вважають за необхідне захищати інші технології обміну повідомленнями, такі, наприклад, як веб-сервер-пошта, інтернет-пейджери і мобільні пристрої. Такий вивід роблять дослідники ESG, грунтуючись на результатах проведеного ним опиту.
Згідно матеріалам дослідження, крупні організації залишають життєво важливі канали обміну повідомленнями уразливими за допомогою використання проломів в захистах або ж атаках за допомогою шкідливого програмного коду, і тому, постачальникам корпоративних систем забезпечення безпеки повідомлень залишається ще багато щілин, які треба закрити.
Аналітики звертають увагу, що дефіцит захисту присутній, не дивлячись на те, що респонденти виділяють такі технології для бізнес-спілкування як важливий механізм роботи співробітників.
За даними ESG, майже половина респондентів змогла назвати свого постачальника захисту e-mail, але приблизно стільки ж не знали вендора систем безпеки інтернет-пейджінга. Близько 30 % опитаних взагалі не мали рішення по безпеці IM.
Такі ж тенденції спостерігаються і в області захисту електронної пошти на мобільних пристроях. Тоді як половина організацій заявила про те, що як мінімум третина їх співробітників використовує мобільні пристрої для обміну повідомленнями, майже 60 % активних користувачів IM не мали анінайменшого уявлення про наявні в організаціях технології і процеси, пов'язані з безпекою повідомлень на мобільних пристроях. Кожна третя організація взагалі не мала інструментів для захисту додатків мобільного обміну повідомленнями.
У звіті ESG підкреслюється також, що архівація повідомлень часто виконується безконтрольно або ж абсолютно відсутній, навіть в крупних організаціях. У багатьох структурах зберігається кожне повідомлення, але ігноруються IM і веб-поштові послання. Крім того, не дивлячись на цінність тих, що зберігаються в повідомленнях даних, більшість організацій не шифрують архіви, піддаючи себе, таким чином, ще одному серйозному, і до того ж необов'язковому, ризику.
Переглядів: 865 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 Luis  
0
This does look promising. I'll keep comnig back for more.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz