Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 19 » Іntel випускає власні SSD-накопичувачі
Іntel випускає власні SSD-накопичувачі
Накопичувачі на основі чипів флеш-пам'яті є потенційною заміною сучасним пристроям зберігання інформації, пропонуючи більш високу швидкість читання/запису даних при низькій споживаній потужності. У великий список компаній, що офіційно повідомили про випуск подібних пристроїв, тепер потрапила й Іntel, що заявила про швидку появу на ринку моделей SSD-приводів Іntel Z-U130.
Майбутні новинки ґрунтуються на чsпах NAND флtш-пам'яті й позиціюються як високопродуктивні пристрої зберігання інформації для потужних комп'ютерних систем. При цьому приводи Іntel Z-U130 підтримують роботу з інтерфейсами USB 1.1/2.0. Компанія заявляє про моделі, що готуються до випуску, що надають користувачам обсяг 1 Гбайт, 2 Гбайт, 4 Гбайт й 8 Гбайт, при цьому приводи обсягами 1 Гбайт й 2 Гбайт уже потрапили в масове виробництво, а 4-гігабайтні новинки почнуть виготовляти у квітні. "Топові" рішення зійдуть із конвеєра не раніше грудня 2007 року.
Відповідно до заяв розробників, з виробу можуть похвалитися швидкістю читання/запису інформації, рівній 28 Мбайт/сек й 20 Мбайт/сек відповідно. Основна роль, що приділяється новинкам - зберігання часто використовуваних даних, у тому числі файлів операційної системи, часто використовуваних бібліотек, а в майбутньому можливе використання подібних SSD-накопичувачів в ігрових консолях й "надолонниках".
На жаль, сьогодні накопичувачі на основі мікросхем флеш-пам'яті не здатні конкурувати на рівні з жорсткими дисками за вартістю гігабайта дискового простору, однак при початку масового виробництва SSD-пристроїв їхня вартість повинна значно знизитися. Так, до 2009 року Іntel обіцяє знизити вартість "твердотільних" накопичувачів до рівня 1,8-дюймових й 2,5-дюймових вінчестерів аналогічного обсягу. І тільки тоді можна буде говорити про серйозну боротьбу SSD-приводів на масовому ринку пристроїв зберігання інформації.
Переглядів: 850 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz