Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 19 » Перші пристрої HD VMD з'являться в продажі в третьому кварталі 2007 року
Перші пристрої HD VMD з'являться в продажі в третьому кварталі 2007 року
Минулого тижня , у рамках щорічної конференції MEDІ-TECH, компанія New Medіum Enterprіses представила свої перші комп'ютерні продукти з підтримкою технології HD VMD. Технологія HD VMD PC дозволить користувачам ПК перетворити їхні нинішні DVD-приводи в сумісні з новим форматом за допомогою скачування безкоштовного фірмового прошивання. На MEDІ-TECH NME продемонструвала чотирьохслойний HD VMD диск на 20 гігабайт, DVD-привід з підтримкою дисків HD VMD і новий програмний медіаплеєр HD VMD. У продажі нові пристрої з'являться в третьому кварталі 2007 року.
На MEDІ-TECH Show у Барселоні в програму подання нової технології також був включений показ HD-відео у форматі 1080p. Технічне устаткування, використовуване при цьому, складалося з DVD-ROM програвача з підтримкою VMD-формату, що декодовують HD-плати й ланцюги живлення. У майбутньому всі три деталі будуть перебувати в корпусі одного DVD-програвача, продажі якого почнуться вже цього року за ціною менш $200. Новинка буде оснащена MPEG 2 декодером від LSІ Logіc, а виробництво нових плеєрів забезпечать китайські компанії Shіnco й SVA. Очікується, що вже в другому поколінні пристрої будуть також підтримувати відтворення H.264 контента за допомогою нового декодера від Sіgma Desіgns.
У компанії відзначили, що програмне забезпечення для роботи з VMD-відео розроблено самою NME і буде доступно для безкоштовного закачування з Інтернету. Очікується, що відеоформат HD VMD підтримуватиме поліпшену версію AES-технології, що буде діяти як якісна схема захисту контента від піратства. Однак компанія також перебуває в стані переговорів з AACS Authtorіty, у надії домогтися найбільш повної сумісності з вимогами сучасної киноіндустрії. Крім того, HD VMD формат, можливо, буде постачений одним фізичним шаром захисту контента, розробленим компанією DCA. Теоретично VMD-технологія дозволяє забезпечити до десяти інформаційних шарів на кожній стороні диска й може використовуватися як на синьолазерних, так і на червонолазерних приводах. Крім того NME вирішила питання шуму приводу при читанні багатошарових дисків. Лазеру просто дозволили зчитувати одночасно до 4 шарів з однієї сторони диска.
У цей час формат VMD схвалений контент-провайдерами й дистриб'юторами з 12 регіонів світу, включаючи Бразилію, Центральну Європу, Китай, Францію, Німеччину, Ісландію, Індію, Японію, Росію, Скандинавію й США.
Доктор Юджин Левіч (Dr Eugene Levіch), технічний директор NME, заявив, що компанія NME готова до досить агресивної підтримки й просування HD VMD формату в майбутньому. "Ставлячись із повагою до покупця й технології, нам нема чого побоюватися", - сказав Левич.
Переглядів: 835 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz