Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 21 » Провайдери торгують відомостями про переміщення користувачів по інтернету
Провайдери торгують відомостями про переміщення користувачів по інтернету
На конференції Open Data 2007 в Нью-Йорку головний технічний директор дослідницької фірми Compete Incorporated Девід Кансел повідав громадськості про сумнівний бізнес провайдерів, повідомляє Ars Technica.
Як виявилось, постачальники послуг доступу в інтернет продають зацікавленим компаніям дані про переміщення користувачів по Мережі - тобто, відомості про те, які сайти відвідують інтернетчики і в якій послідовності. При цьому, імена користувачів і інші персональні дані провайдери не розголошують.
Девід Кансел відмовився повідомити, в яку суму його фірмі обходиться придбання таких даних. Проте обізнані особи стверджують, що щомісячно провайдери отримують по 40 центів США за інформацію про кожного користувача. Кансел говорить, що ці відомості набагато точніші і обширніші, ніж ті, які зазвичай отримують в результаті аналізу пошукових запитів. Саме тому дані про переміщення користувачів в інтернеті найцікавіші маркетологам.
Проте провайдери мало цікавляться етичною стороною свого додаткового бізнесу і не ставлять своїх клієнтів в популярність про те, що така інформація продається третім особам. Ймовірно, тепер американські конгресмени почнуть ще активніше закликати до ухвалення законів про захист приватного життя користувачів інтернету.
Переглядів: 870 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz