Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 26 » Сайт Kongregate.com збирає ігри незалежних розробників
Сайт Kongregate.com збирає ігри незалежних розробників
Слідом за онлайновими відеохостингами в Мережі стали з'являтися ігрові ресурси, що узяли за основу успішну концепцію YouTube. Так, відомий розробник комп'ютерних ігор Джим Грір на початку поточного року відкрив сайт Kongregate.com, на якому відвідувачі мають можливість абсолютно безкоштовно грати в Flash-ігри, головним чином, незалежних розробників, які отримують частину рекламних доходів сайту.
Фінансується проект виключно за рахунок прибутку від онлайнової реклами. Користувачі можуть привласнювати іграм певний рейтинг, а також спілкуватися один з одним в чаті. До теперішнього часу на сайті зібрано більше 300 ігор різноманітних жанрів. По словах Гріра, далеко не всі з них є оригінальними продуктами, проте ігри з першої сотні безумовно гідні уваги. З цим згоден і один з інвесторів проекту - засновник соціальної мережі LinkedIn Рід Хоффман, що відзначає, що з маси комп'ютерних ігор, розроблених любителями, близько 70% досить посередні, що проте залишилися 10%, як правило, гідні усіляких похвал.
Kongregate.com з'явився на хвилі інтересу, що ріс, до незалежних ігрових проектів, які набувають всього більша вага в ігровій індустрії, тоді як висока вартість фінансування крупних ігрових проектів примушує студії і видавництва відмовлятися від розробки "дорогих" комп'ютерних ігор.
Варто додати, що Грір - далеко не новачок в ігровій індустрії. Свою першу гру на комп'ютері Apple II майбутній розробник створив у віці 12 років. Згодом Грір трудився у складі Origin Systems над декількома частинами знаменитої ігрової серії Ultima, а в Electronic Arts був директором сайту Pogo.com, повідомляє Reuters.
Переглядів: 899 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz