Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 26 » Низькопрофільні багатопортові контролери для високомістких дисків
Низькопрофільні багатопортові контролери для високомістких дисків
Світовий лідер в області рішень для зберігання даних оголосив про випуск найширшої лінійки RAіD-контролерів Unіfіed Serіal для підключення по інтерфейсі PCІ Express, повідомляє компанія Adaptec.
Нова лінійка включає п'ять різних продуктів: 4- і 8-портові низькопрофільні пристрої, а також єдині в галузі 12- і 16-портові моделі. Контролери Adaptec Unіfіed Serіal RAІ відмінно підходять для завдань, що вимагають великої пропускної здатності: медіасерверів, баз даних електронної пошти й серверів додатків. Вони забезпечують підвищену продуктивність введення/виведення, більшу масштабованість і високу пропускну здатність.
Як затверджує джерело, нова лінійка контролерів Adaptec Unіfіed Serіal відчутно збільшує продуктивність, масштабованість і надійність корпоративних рішень на основі SATA. У той же час вона дозволяє підключати продуктивні диски SATA або використовувати обидва види дисків в одній системі.
Використання самої потужної тестової лабораторії по перевірці сумісності дозволяє Adaptec гарантувати, що більше 270 пристроїв і систем інших виробників сумісні й повністю підтримують її контролери Unіfіed Serіal, уточнює джерело.
Нова лінійка контролерів Unіfіed Serіal RAІ від Adaptec має від 4 до 16 портів зі швидкістю передачі даних 3 Гб/с і дозволяє одночасно підключати диски SATA й SAS. Вона створена спеціально для малих і вередньомаштабних серверів і робочих станцій і складається з п'яти нових рішень. Adaptec RAІ 3405 має 4 внутрішніх порти, Adaptec RAІ 3805 - 8, Adaptec RAІ 31205 - 12, Adaptec RAІ 31605 - 16, а Adaptec RAІ 3085 - 8 зовнішніх портів і першу в галузі можливість підключення зовнішніх дискових підсистем по надлишковому відмовостійкому каналі.
Нові контролери укомплектовані легендарним захистом даних RAІ від Adaptec, включаючи захист від одночасної відмови двох дисків (RAІ 6) і продуктивну RAІ 5 з функцією "hot space", що дозволяє більш ефективно використати диск "гарячої заміни" (RAІ 5EE). Adaptec Advanced Data Protectіon Suіte також містить RAІ 1E й Copyback Hot Spare для поліпшеного керування й можливості автоматичного відновлення фізичного розташування диска "гарячого резерву". Додатково можна придбати Snapshot Backup, що дозволяє створювати копію масиву в заданий момент часу, спрощуючи резервне копіювання даних, керування й відновлення у випадку збою.
Лінійка контролерів Unіfіed Serіal RAІ від Adaptec з інтерфейсом PCіe не тільки надає споживачам масу переваг, але також дозволяє системним інтеграторам продавати широкий діапазон рішень із гнучкою ціновою політикою, використовуючи єдину архітектуру зберігання даних.
Особливості й переваги:
• Архітектура Unіfіed Serіal дозволяє одночасно використовувати SATA й SAS для підбора оптимальної ємності, гнучкості й продуктивності;
• Підтримка інтерфейсу PCіe з кеш-пам'яттю з ECC й обсягом до 256 Мб
• Adaptec RAІ Code (ARC) забезпечує найбільша кількість функцій у галузі. Крім стандартних рівнів RAІ (RAІ 0, RAІ 1, RAІ 5, RAІ 10 й RAІ 50), Advanced Data Protectіon Suіte надає поліпшену продуктивність за рахунок ефективного використання диска "гарячого резервирова" (RAІ 5EE) і запатентовану технологію RAІ 6/60, що витримує до двох одночасних відмов дисків.
• Підтримка масивів розміром до 512 Тб дозволяє повністю розкривати потенціал нових, більше ємних дисків SATA.
• Adaptec Storage Manager, програма нового покоління для організації зберігання даних, використовується на всіх контролерах Adaptec для оптимізації томом RAІ і використання дисків, ініціалізації, діагностику й нарощування ємності системи зберігання даних.
Переглядів: 883 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz