Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 26 » Іntel почала поставки "шкільних" ноутбуків
Іntel почала поставки "шкільних" ноутбуків
Компанія Іntel оголосила про початок масових поставок "шкільних" ноутбуків на ринки, що розвиваються. Ці відносно недорогі, але повністю функціональні пристрої, побудовані на базі процесорів Іntel Celeron M, почнуть завойовувати своє місце в освітній системі із Бразилії й Мексики. Планується, що протягом 2007 р. пілотні проекти по впровадженню цих комп'ютерів будуть проведені більш ніж в 25 країнах світу, включаючи Чилі, Китай, Індію, Індонезію, Лівію, Малайзію, Нігерію, Пакистан, Філіппіни, Таїланд, Туреччину й В'єтнам. Іntel має намір випускати локалізовані версії шкільних ноутбуків з підтримкою англійської, арабської, китайської, португальської, російської, іспанської, тайської й турецької мов.
Випуск орієнтованих на застосування в освітній системі ноутбуків компанія розглядає як частину програми Іntel World Ahead Program, що передбачає сполучення досягнень технології, регулярного навчального процесу й кваліфікованого викладацького складу для підвищення рівня освіти в країнах, що розвиваються. На реалізацію цієї програми протягом найближчих п'яти років Іntel має намір витратити більш ніж 1 млрд. дол. Компанія взаємодіє також з міністерствами освіти більш ніж 30 країн з метою ознайомити до кінця десятиліття близько 10 млн. учителів з можливостями застосування технологій з метою підвищення ефективності процесу навчання. Планується, що в ході реалізації програми кількість охоплених їй учнів перевищить 100 млн. чоловік.
З урахуванням специфіки застосування шкільні ноутбуки мають захищене від механічних впливів виконання, вологозахисну клавіатуру й засоби захисту від крадіжок на основі використання необхідного для нормальної роботи сертифіката, одержуваного по мережі. Конфігурація пристрою дозволяє виконувати на ньому більшість актуальних додатків, включаючи освітні програми й відтворення відео. Додатково реалізована технологія для організації взаємодії учнів із учителем при виконанні навчальних завдань.
Переглядів: 898 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz