Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Март » 28 » ІBM готовить прорив в області передачі даних
ІBM готовить прорив в області передачі даних
У четвер, 29 березня корпорація ІBM має намір продемонструвати прототип набору мікросхем оптичного прийомопередатчика, що забезпечує можливість передачі інформації на рекордних швидкостях.
Як відзначають в ІBM, розроблений зразок перевершує по швидкодії, як мінімум, у вісім разів найбільш продуктивні оптичні компоненти, доступні в цей час. Набір мікросхем, зокрема , дозволяє передавати дані в мережі зі швидкістю до 160 Гбіт/с.
В основу оптичного прийомопередатчика ІBM покладена інтегральна схема, виконана за технологією КМОП. Ця відносно недорога методика виробництва використовується при виготовленні більшості сучасних мікросхем.
Крім інтегральної схеми, прийомопередатчик містить оптичні компоненти, виготовлені із застосуванням більше екзотичних матеріалів, таких як фосфід індію (Іn) і арсенід галію (GaAs). Кінцевий виріб упакований у корпус розміром усього 3,25 х 5,25 міліметри.
Практичне впровадження нової технології відкриє нову еру надшвидкісних комп'ютерних мереж, затверджують у корпорації.
Так, розроблений оптичний прийомопередатчик дозволяє завантажити повнометражний фільм у форматі високої чіткості всього за одну секунду. Зараз на це йде не менш 30 хвилин за умови підключення до мережі за допомогою каналу з максимальною пропускною здатністю.
Передбачається, що масовий випуск нових прийомопередатчиків приведе до появи якісно нових інтерактивних сервісів й, як очікується, у корені змінить відношення користувачів до більших обсягів даних. Втім, можливі строки комерціалізації методики в ІBM поки не уточнюють.
Переглядів: 897 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 Riezii  
0
Holy Toldeo, so glad I clicked on this site first!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz