Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 2 » Хакеры залізли в Wіndows через анімовані курсори
Хакеры залізли в Wіndows через анімовані курсори
Корпорація Mіcrosoft попередила користувачів про новий вид небезпеки, що підстерігає користувачів OC Wіndows. Цього разу користувачі можуть стати легким видобутком хакерів, просто завантаживши нові анімовані курсори для відображення позиції покажчика миші на робочому столі.
В Mіcrosoft підкреслюють, що розслідують скарги користувачів, а також те, як саме анімовані курсори роблять ОС "дірявою".
За словами експертів, користувачам Wіndows якийсь час варто уникати завантаження нових курсорів на ПК, крім того, варто звернути увагу на вкладення електронних листів й якщо там є підозрілі файли у форматі .anі відразу їх видалити.
Спочатку про небезпеку заявили фахівці дослідницького центра SANS (Sans Іnternet Storm Center), які говорять, що виявили кілька сайтів, що містять код, що завантажує файли .anі на комп'ютер, після чого користувач, швидше за все, нічого й не запідозрить, а от хакер буде використовувати даний ПК у своїх цілях.
"Зараження відбувається надзвичайно швидко й тихо", - попереджають у компанії McAfee. Після того, як на комп'ютері виявляться нещасливі курсори, вони можуть скачати й установити які-небудь інші файли, наприклад трояни, бекдори або шпигунське ПЗ.
В Mіcrosoft порадили користувачам обновити антивірусні бази й блокувати завантаження будь-яких файлів з расширением. anі.
Разом з тим, виробники антивірусів говорять, що простого блокування файлів. anі може й не дати бажаного результату, тому що зловмисники вже напевно розсилають даний код в інших типах файлів.
В Mіcrosoft говорять, що уразливості піддаються ОС Wіndows XP, 2000, 2003 й Vіsta. Разом з тим, користувачі Outlook 2007 є в безпеці.
Також не піддані небезпеки й альтернативні броузери, такі як Opera й Fіrefox.
Переглядів: 1127 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz