Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 2 » Вийшла нова версія Skype
Вийшла нова версія Skype
Вийшла нова версія програми для інтернет-спілкування Skype. Два головних нововведення версії 3.1 - опції SkypeFіnd and Skype Prіme (поки що бета). SkypeFіnd надає користувачам можливість залишати й знаходити інформацію про різні фірми, підприємства й установи. Розробники позиціюють SkypeFіnd як онлайновий "живий" довідник, по якому будь-який член співтовариства Skype може дізнатися, скажімо, про те, у який ресторан найкраще піти у Франції.
Друге нововведення релізу 3.1 - опція Skype Prіme, завдяки якій користувачі встановлюватимуть плату за вхідні дзвінки на свій аккаунт. При цьому, гроші знімаються з рахунку Skype Credіt того, хто дзвонить, а той, кому дзвонять, одержує 70 відсотків від цих засобів на свій аккаунт у системі PayPal.
Представники Skype говорять, що ця функція була однієї з найбільш часто запитуваних користувачам, особливо після запуску сервісу SkypeOut в 2004 році. Послуга Skype Prіme орієнтована, насамперед , на бізнеси-користувачів, які раніше могли приймати платні дзвінки тільки на міські телефони, що обмежувало сферу діяльності однією країною.
В останньому релізі виправлена помилка в APІ (команда OPEN CHAT не працювала). Також виникала помилка при додаванні в профіль зображення у форматі png. Крім цього, при відкритті вікна загального чата при деяких обставинах виникало занадто сильне завантаження процесора.
Скачати Skype 3.1 можна тут.
Переглядів: 988 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz