Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 3 » Компанія Apple порушила закон
Компанія Apple порушила закон
Єврокомісія звинувачує компанію Apple у порушенні прав, тому що остання встановлює різні тарифи на скачування музики з належних їй сайтів iTunes. У той час як правила Європейської комісії забороняють торговельні обмеження.
Як повідомив у понеділок представник компанії, у п"ятницю в Apple і ще кілька звукозаписних компаній було відправлене заява про претензії на їх адресу. Це перший крок до початку формального судового розгляду.
На разі європейські клієнти iTunes можуть скачувати музику лише із сайту у своїй країні, і оплачувати її лише там, де зареєстрована їхня кредитна карта. При цьому в 27 країнах Євросоюзу тарифи на музику iTunes різняться між собою.
Початково, компанія Apple прагнула створити загальноєвропейський музичний інтернет-магазин, однак звукозаписні компанії попередили її про регіональні обмеження прав на музичні записи.
У понеділок також стало відомо, що звукозаписна компанія EMI надасть значну частину своїх музичних доробок без DRM-захисту для продажу в інтернет-магазинах Apple. Щодо куплених музичних творів з iTunes, що оснащені DRM-захистом, то їх можна прослухувати тільки на iPod, зареєстрованих у магазинах.
У зв’язку з цим, компанія має два місяці для того, щоб у письмовому вигляді відповісти на претензії Єврокомісії, або попросити про призначення слухання, на якому компанії зможуть захистити свої інтереси усно.
Переглядів: 927 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 Julia  
0
You're the one with the branis here. I'm watching for your posts.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz