Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 4 » IBM випустить веб-браузер для людей з поганим зором
IBM випустить веб-браузер для людей з поганим зором
IBM планує випустити новий тип мультимедійного веб-браузера, який дасть людям з ослабленим зором можливість здійснювати комфортну навігацію по аудіо- і відеоконтенту, що знаходиться в Мережі, повідомляє ВВС.
За словами співробітника дослідницької лабораторії IBM в Японії, розробника браузера Чико Асаваки (Chieko Asawaka), сучасні браузери не дозволяють коректно відображати відео, а інші програми, у свою чергу, не дозволяють проглядати веб-сторінки. Accessibility Browser (A-Browser) володітиме розширеним управлінням для проглядання мультимедійного контента і в той же час дозволить повноцінно відображати стандартні веб-сторінки, тобто саме те, що велика частина існуючих браузерів виконувати не уміє. Так, серед функцій A-Browser буде регулювання швидкості відтворення відео, а також ряд зручних посилань для управління контентом на сторінці.
Браузер буде сумісний з Windows Media Player і Real Player, а його програмний код буде відкритим, відповідно, програма буде абсолютно безкоштовною. Реліз A-Browser намічений на кінець 2007 року.
Тим часом люди з ослабленим зором борються за свої права. Так, протягом 2006 року на інтернет-портал Target.com двічі було подано до суду у зв'язку з відсутністю підтримки адекватного відображення інформації для людей з обмеженим зором — в лютому позов був поданий Каліфорнійською асоціацією студентів з ослабленим зором, а в листопаді — Національною федерацією слабозрячих
Переглядів: 968 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 1
1 Johnelle  
0
IJWTS wow! Why can't I think of tnhigs like that?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz