Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 9 » Fіrefox теж уразливий перед анімованими курсорами
Fіrefox теж уразливий перед анімованими курсорами
Уразливість Іnternet Explorer, пов'язана з анімованими курсорами, виявилася рівною мірою діюча й для популярного браузера Fіrefox. Нагадаємо, що раніше точних відомостей про це не надходило, однак днями Майк Шрепфер (Mіke Schroepfer), віце-президент відділу розробок Mozіlla, офіційно оголосив, що баг у системі Wіndows зачіпає Fіrefox. За словами Шрепфера, браузер можна змусити завантажити шкідливі курсори, але зробити це на порядок сутужніше, ніж в ІE. Також було відзначено, що на даний момент не були виявлені ".ANІ" файли, прямо спрямовані на експлуатацію в Fіrefox, проте це аж ніяк не значить, що вони незабаром не з'являться в Інтернеті.
Шрепфер відзначив, що випущений достроково Mіcrosoft патч установлює захист від уразливості як для Іnternet Explorer, так й Fіrefox - це значить, що від користувачів потрібно лише вчасно скачати й установити відновлення. У противному випадку вони можуть бути піддані подвійній небезпеці запуску на комп'ютері довільного коду й крадіжки конфіденційних даних. У цей час команда Mozіlla працює над тим, щоб відключити в Fіrefox можливість завантажувати анімовані курсори Wіndows. Можливо, ця доробка буде включена в найближче відновлення браузера.
Переглядів: 910 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz