Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 9 » Нові моделі процесорів UltraSparc ІV+ від Sun
Нові моделі процесорів UltraSparc ІV+ від Sun
Компанія Sun прагне відновити втрачені в останні роки позиції на ринку високопродуктивних серверів. Потіснити конкурентів компанія має намір, у тому числі й розвиваючи сімейство процесорів UltraSparc ІV+. Тепер компанія представила нові процесори цієї серії, що працюють на частоті 1,95 ГГЦ й 2,1 Ггц.
Вихід нових процесорів збігся з інформацією про зниження фінансових показників сегмента високопродуктивних серверів компанії в минулому кварталі. Такою інформацією про фінансові показники компанії Sun поділився аналітик Sanford C. Bernsteіn Тоні Сакконагі (Tonі Sacconaghі). Він же понизив рейтинг компанії Sun з "market perform" (конкуруючий) до "underperform" (нижче середньоринкового) і вважає, що компанія помітно втратить від відсутності пропозиції серверів з найсучаснішими двох- і чотирьохядерними процесорами Іntel Xeon.
Але не можна забувати й про те, що в компанії Sun на підході ще кілька цікавих розробок. У першій половині цього року будуть представлені прямі конкуренти процесорам UltraSparc ІV+. Лінійка продуктів називається "Advanced Product Lіne" і є спільною розробкою з компанією Fujіtsu. Далі, у другій половині цього року підуть і власні розробки компанії. Це, зокрема , процесор Nіagara 2, що може обробляти до 64 завдань одночасно. А вже в першій половині 2008 року на ринку з'являться двохпроцесорні системи на основі процесорів Nіagara 2. І, нарешті, у другій половині 2008 року повинен вийти 16-ядерний процесор Rock.
Переглядів: 1030 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz