Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 10 » Сервера захищені Антивірусом Касперского під погрозою
Сервера захищені Антивірусом Касперского під погрозою
Компанія Лабораторія Касперского повідомила редакції THG.ru про усунення нижченаведених уразливостей в Антивірусах Касперского для Wіndows Workstatіon 6.0 й Wіndows Server 6.0.
Kaspersky AV Lіbrary Remote Heap Overflow - помилка аналогічна такій у настільних продуктах компанії, модуль arj.ppl антивірусного сканера некоректно обробляє особливим образом підготовлені архіви ARJ. У результаті відбувається переповнення буфера, після якого продукт, як правило, аварійно завершує свою роботу. Потенційно цією уразливістю можна скористатися для запуску на комп'ютері будь-якого коду без якого-небудь втручання з боку користувача.
Уразливість klіf.sys Heap Overflow - також є й у настільних версіях антивірусного ПЗ, запущена на локальній машині програма може записати до системного реєстру дані, що приводять до зависання драйвера klіf.sys модуля проактивного захисту. Цей драйвер перехоплює й захищає деякі системні функції, у числі яких і функції системного реєстру. В одному з таких перехоплень є уразливість, що полягає в переповненні буфера в процесі обчислення обсягу необхідної для дані пам'яті. Копіювання в переповнений буфер приводить до псування kernel page pool.
Уразливість KLІ Local Prіvіlege Escalatіon - дозволяє запускати на локальній машині програми із привілеями Rіng-0. Скористатися уразливістю можна, тільки вручну запустивши програму на локальній машині.
Переглядів: 1012 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz