Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 11 » Європа тяжіє до HD DVD
Європа тяжіє до HD DVD
У той час як північноамериканський ринок охоплений форматом Blu-ray, Європа, зважаючи на все, остаточно схиляється убік HD DVD. Як повідомляє Fіnancіal Tіmes, європейські кіностудії поголовно схвалюють HD DVD у силу низьких виробничих витрат у порівнянні з випуском Blu-ray.
Відомо, що одна із причин успіху формату Blu-ray у США прямо пов'язана з високими продажами ігрової консолі Sony PlayStatіon 3. За даними досліджень Adams Medіa Research, убудовані в PS3 Blu-ray-приводи становлять близько 94% всіх проданих у США програвачів цього формату. Затримка з офіційним виходом PS3 у Європі зіграла свою роль у популяризації HD DVD на території ЄС, і поки Sony скоряла ринок США, незалежні європейські студії поступово переходили на сторону HD DVD.
Не на останнім місці перебуває питання вартості виробництва нових дисків. Президент французької реплікаційної компанії Qol Лорент Віллом (Laurent Vіllaume) відзначає, що ризики при переході на випуск Blu-ray-дисків непорівнянні з апгрейдом до HD DVD. Він також називає конкретні цифри, акцентувати увагу на тому, що виробнича лінія HD DVD коштує 800 тисяч євро й здатна випускати по 40 тисяч дисків у день, а аналогічна лінія по випуску носіїв Blu-ray оцінюється в 1,7-1,8 мільйонів євро при щоденній місткості виробництва в 10-15 тисяч дисків. Різниця очевидна.
На сьогодні кількість європейських фільмів, випущених на HD DVD, більш ніж у три рази перевищує число видань на Blu-ray. Однак недавній запуск PS3 у Європі може легко змінити цю ситуацію, якщо продажу консолів будуть особливо успішні. Втім, європейські кіностудії не зарікаються від можливої підтримки обох стандартів у випадку, якщо це стане вигідним.
Тим часом, компанія Sony недавно випустила звіт, відповідно до якого серед десяти самих продаваних фільмів в обох HD-форматах усього лише три видання можуть похвастати продажами біля тисячі копій. Разом продажу всіх фільмів десятки лідерів становлять лише 12430 копій. На тлі таких несерйозних показників можна сміло затверджувати, що до перемоги кожному формату ще дуже далеко.
Переглядів: 982 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz