Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 12 » Google зайнялася засобами розпізнавання символів
Google зайнялася засобами розпізнавання символів
Компанія Google організувала черговий проект, що отримав кодову назву OCRopus. Дана ініціатива припускає розробку системи оптичного розпізнавання символів (OCR) з розширеними можливостями.
Як відзначають співробітники Google, в основу продукту OCRopus будуть покладені інноваційні методики аналізу, а також високопродуктивна система розпізнавання рукописного тексту, що використовується американським Бюро перепису населення. У новому проекті, розрахованому на три роки, будуть задіяні фахівці, що мають багатий досвід в області технологій OCR.
Передбачається, що в рамках ініціативи OCRopus буде створена могутня багатофункціональна система, яку можна буде використовувати для розпізнавання звичайних і історичних документів, рукописного тексту і так далі. Комплекс OCRopus зможуть застосовувати різні наукові організації, археологи, історики, а також рядові власники ПК.
Варто відзначити, що не так давно Google випустила спеціалізовану програму Pinyin IME, призначену для введення китайських ієрогліфів шляхом набору на QWERTY-клавіатурі їх еквівалентів в системі піньін. Проте незабаром після появи Pinyin IME з'ясувалося, що дана програма використовує базу даних продукту Sogou від китайської компанії Sohu. Керівництво Sohu заявило про можливість подачі позову проти Google, після чого пошуковий гігант вніс зміни до Pinyin IME і приніс китайській компанії вибачення.
Переглядів: 1144 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz