Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 16 » Vіsta Start Menu - вдала заміна меню "Пуск"
Vіsta Start Menu - вдала заміна меню "Пуск"
Компанія OrdіnarySoft представила нову версію програми Vіsta Start Menu. Ідея утиліти полягає в тому, щоб зробити запуск додатків швидше й зручніше, ніж це реалізовано стандартними засобами Wіndows XP.
В операційній системі від Mіcrosoft основним засобом для запуску програм є меню "Пуск". Його головний недолік - постійна зміна порядку розміщення ярликів. Наприклад, якщо користувач видаляє кілька програм із системи, то ярлик для запуску потрібного йому додатка в меню переміщається, і на його пошук іде якийсь час. Те ж саме відбувається, якщо в системі з'являються нові програми.
Vіsta Start Menu пропонує власне меню для запуску додатків, у якому в кожного ярлика є своє місце. Тому ви завжди можете бути впевнені в тому, що ярлик для запуску улюбленої гри другий зверху, а під ним - ярлик для відкриття текстового редактора. Якщо додаток віддаляється із системи, його місце в меню просто звільняється, тобто ярлики для запуску інших програм нікуди не зрушуються. Спустіле місце може бути зайнято тільки новим додатком, що буде встановлено пізніше.
Постійне розміщення ярликів - це головна, але не єдина особливість Vіsta Start Menu. Меню для запуску додатків включає зручні команди для швидкого пошуку файлів на жорсткому диску й в Інтернеті, більші, наочні кнопки для вимикання, перезавантаження комп'ютера, переходу в сплячий режим і зміни користувача. Крім цього, є вкладка для швидкого переходу в папку "Автозавантаження" і вікно командного рядка, що завжди під рукою.
Навігація по меню, у порівнянні з меню "Пуск", також істотно поліпшений. По-перше, можна збільшувати й зменшувати шрифт пунктів меню, що може придатися людям зі слабким зором. По-друге, по пунктах меню можна подорожувати, не вдаючись до допомоги миші - всі ярлики в Vіsta Start Menu розділені на блоки по дев'ять штук. Кожен блок має своє літерне позначення - A,B,C і т.д., а кожен ярлик у рамках блоку має числове позначення від 1 до 9. Таким чином, щоб добратися до потрібного ярлика, потрібно нажати на клавіатурі дві кнопки, наприклад, С и 4. Нарешті, для довгих меню, у яких багато додатків, передбачена можливість плавного скролінга.
Vіsta Start Menu можна скачати із сайту http://www.vіstastartmenu.com і використовувати абсолютно безкоштовно.
Переглядів: 1209 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz