Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Апрель 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Апрель » 16 » Ще більше інтернет-реклами піде через Google
Ще більше інтернет-реклами піде через Google
Більше $3 млрд. заплатить Google за придбання компанії DoubleClіck, що спеціалізується на розміщенні онлайнової реклами. Дотепер власником компанії залишався фонд прямих інвестицій Hellman & Frіedman, що в 2005 році заробив на DoubleClіck більше $1 млрд. Високоприбуткова компанія як об'єкт інвестицій зацікавила й Mіcrosoft, однак ласий шматочок дістався саме Google, повідомляють "Відомості".
За словами гендиректора Google Еріка Шмідта, покупка DoubleClіck обіцяє Google одержання гнучкого інструмента для більш швидкого й цілеспрямованого розміщення інтернет-реклами. При цьому ряд експертів думає, що колишні партнери інтернет-гіганта можуть із побоюванням сприйняти таку ініціативу у зв'язку з швидкоростучими можливостями Google.
Треба сказати, що дотепер при продажі реклами Google, головним чином, спілкувалася з її безпосередніми покупцями. Здобуваючи DoubleClіck, клієнтами Google, зокрема, стануть компанії-продавці власної реклами, наприклад, AOL й MySpace. Таким чином, дана угода залишила не при справах корпорацію Mіcrosoft, яка мала намір зайняти нішу керування онлайновою рекламою, розміщеною на сайтах третіх сторін.
Переглядів: 1326 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz