Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Май » 4 » Студент був відрахований за створення карти для гри Counter-Strіke
Студент був відрахований за створення карти для гри Counter-Strіke
Один з учнів середньої школи Клементса (Clements Hіgh School), розташованої в штаті Техас (США) був відрахований і переведений в інший навчальний заклад за створення карти для онлайнового шутера Counter-Strіke, що у точності копіює будинок і двір школи.

Однокурсники й друзі потерпілого озиваються про нього винятково позитивно й дивуються про причини настільки твердих дій адміністрації навчального закладу. Втім, рішення керівництва пояснюється напруженою обстановкою в школах й університетах країни після стрілянини в Політехнічному університеті Вірджинії, у результаті якої загинули 32 чоловік.

Про існування карти адміністрація школи довідалася від батьків учнів, з якими відрахований студент грав в Counter-Strіke по мережі. Комп'ютер із грою й картою потім був оглянутий представниками поліції. Ніяких додаткових компрометуючих студента матеріалів знайдено не було. Тим часом, за словами друзів потерпілого, він учився цілком успішно і ні в яких конфліктах у стінах навчального закладу ніколи не брав участь, повідомляє ArsTechnіca.

З підтримкою студента виступили члени місцевої китайської громади, до якої належить студент і його батьки. Близько 70 чоловік зібралися наприкінці квітня у стін школи, щоб виразити свій протест адміністрації установи. Тим часом, рада школи розглядає можливість повернення учня й у цей час визначає, наскільки виправдане його відрахування, повідомляє місцевий інформаційний ресурс

Переглядів: 2436 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz