Уроки Photoshop українською
УВАГА!!! Клікаючи на рекламу на сайті ви робите свій внесок в проект.
Меню


Календар новин
«  Май 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Друзі сайту


Підтримка сайту



Код нашої кнопки:

PC news - новини комп'ютерного світу. Новини інтернету. Щоденне оновлення

Отримати код





Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Малюнки, кросворди, анекдоти, жарти, філателія, нумізматика, ноти для фортепіано, математика, каталог сайтів

Лічильник:
хостів сьогодні | хитів сьогодні
хитів всього Locations of visitors to this page

Головна » 2007 » Май » 15 » Сердиті молоді хакери зламали сайт піратів
Сердиті молоді хакери зламали сайт піратів
Шведська група хакерів Arga Unga Hackare (AUH, "Сердиті молоді хакери"), завдяки уразливості в блозі найбільшого сайту піратських торрентів ThePіrateBay.com, викрала базу даних з логінами, паролями й адресами електронної майже 1,6 млн. користувачів ресурсу, повідомляє The Іnquіerer.

У тому самому "дірявому" блозі представники The Pіrate Bay затверджують, що уразливість усунута й що їм відомо, хто його зламав. Крім того, вони говорять про те, що всі паролі й адреси електронної пошти були надійно зашифровані й швидше за все хакери їх не розшифрують. Проте, адміністрація сайту рекомендує всім користувачам перемінити пароль на The Pіrate Bay і на інших сайтах, якщо паролі збігаються.

Представники AUH заперечують свою причетність до злому The Pіrate Bay. І це може бути правдою, з обліком того, що в 2005 році "сердиті хакери" зламали сайт найбільшої у Швеції антипіратської організації Antіpіratbyran.

Для самого проекту The Pіrate Bay і без нинішньої атаки існує чимало проблем. Торік шведська поліція провела рейд, у результаті якого діяльність порталу була припинена, а сервери арештовані. Через якийсь час The Pіrate Bay все-таки відновив роботу, спочатку в Нідерландах, потім сервери знову перенесли у Швецію. Потім керівники The Pіrate Bay ініціювали кампанію по зборі засобів на покупку якої-небудь самопроголошеної держави начебто Сіландії або Ладонії, але за Сіландію з них зажадали аж $127 млн. і вони не впевнені, що зможуть зібрати стільки грошей.

Більше того, ідейні натхненники The Pіrate Bay можуть і не встигнути це зробити - як повідомляє Heіse.de, один зі шведських прокурорів обіцяє до 1 червня висунути обвинувачення й притягти до відповідальності власників торрент-трекера за порушення авторських прав.

Тобіас Андерсон (Tobіas Andersson), представник The Pіrate Bay, відреагував на цю заяву спокійно: "Ми очікували подібних обвинувачень, але нам нема чого боятися. Наш сайт не містить матеріалів, що порушують авторські права, а лише розміщає посилання на них. Незалежно від рішення суду, ми продовжимо займатися своєю справою. Якщо нас оголосять поза законом у Швеції, ми будемо працювати в іншій країні".

Переглядів: 3174 | Добавив: mehanik | Дата:
Коментарі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть

Используются технологии uCoz